[Reni_Burza] DeadHunter vs [ Варварите ] tkg_sofia

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Още от едно време казваме ,че защитата не струва но някой хора си мислят че е решението,с нея ще оцелеят.Ся ще ви представа една битка в която защитата е сломена.Този играч го гона още от миналия рунд и така не успях да му бутна защитата.Видях ,че и този рунд се развива на защита и реших да е изрецеклирам.Дойде времето когато го ударих :a055:
[Reni_Burza] DeadHunter vs [ Варварите ] tkg_sofia

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

892120 метал
892120 кристали
446060 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Дори и да съм на загуба аз си прибирам бойни точки от битката,но най важното на него да му е гадно.Играя си за удоволствието и провеждането от битки.Точките нямат никво значение :) ;)
Последна промяна от DeadHunter на съб дек 22, 2007 12:29 am, променено общо 1 път.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

много сте добри в тоз съюз много ме радвате :)
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Ловецо въпреки някои наши разногласия в предни рундове , на една друга вселена си остасваш един никак не лош ..... ламер :b030:
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Смешна битка :lol:
ХънтЪр излагаш се че побликуваш такива битки направо
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 23 2007, 12:18 PM) Смешна битка :lol:
тои поне показва а ти какво ще покажеш а?? :c022:
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Tigerland написа:Цитат(Tigerland @ Dec 23 2007, 12:58 PM) тои поне показва а ти какво ще покажеш а?? :c022:
Как какво чадо мое,ще покаже няколко от трета вселена :lol:
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Dec 23 2007, 12:18 PM) Смешна битка :lol:
:lol: Играя си за густо хич не ми пука ся за играта и на колко точки съм.Вземи ти го одари като искаш :P Беше на 14к а аз на 24к.И от битката съм на загуба.А киси това ми е последната битка която права в спееда ;)

Фен на барса мога и повече да покажа но нямам времето което разполагах едно време ;) И от тогава научих доста неща не само как да играя.
Последна промяна от DeadHunter на нед дек 23, 2007 5:43 pm, променено общо 1 път.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Tigerland написа:QUOTE(Tigerland @ Dec 23 2007, 12:58 PM) тои поне показва а ти какво ще покажеш а?? :c022:
О човека от земята на тигрите , аз няма да показвам битки ти сам може да потърсиш с мое участие :) било като нападател или потърпевш .

ХънтЪр нямам поглед върху булфлеета , аткивен съм само във форума :) Но щом битката те радва и искаш да я споделиш трябва и критики да приемаш не само похвали :c022:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”