Посвещение на младия пилот

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Нощ като нощ.Младите пилоти си спинкат сладко, сладко.Имаше обаче един, който не спеше.Имаше си отдавна едно желание.Една малка мечта, която преследваше неуморно, без да жали сили и време.Отново потънал в мислите си, изведнъж той чу сирените да вият.Може би това бе момента, който той чакаше.Всички, включително и той се облякоха за секунди и бързо се насочиха към постовете си.А постовете им - самолети, вече загряващи за излитане бяха на пистата.

След час всичко бе приключило.Разузнаването изпрати докладите си към щаба на летището:

[ANSR]Thunderbird vs. [SaW]See No Evil

1

2

3

4

След като кацна, пилота излезе и видя на пистата необичайна гледка.Явно много хора го чакаха.Най-отпред беше главнокомандващия на базата.Той се приближи до младия летец и му даде нещо, което доскорошния юноша не очакваше :

Генерала промълви :
-За проявена особена храброст в битка!

А младока си припомни първото правило, което беше научил, влизайки във ВВС

"Успешният полет е този, след който може да повториш!"
Последна промяна от Fallen_angel на пет дек 21, 2007 2:19 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
venio78
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 09, 2007 9:31 pm
Контакти:

Мнение от venio78 »

научи се да правиш бекъб бе нещасник тъп.и като не знаеш какво е станало недей да пишеш простотии като си голям журналист трябва да имаш и мнението на сее но евил питал ли си го защо не е вдигнал флота или е по лесно само да лаем а тъпак!!!!

Milanoff: 3 дни.
Последна промяна от venio78 на пет дек 21, 2007 8:05 am, променено общо 1 път.
[color=#0000FF]МНОГО ОПАСЕН,МОЖЕ БИ ЛУД!!![/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Бекъпите си работят :) Проблема е в твоя телевизор ;) И малко трудно ще му го искам...леко е мод.Аз не лая...пиша си историйки :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

Thunderbird
2007-19-12 23:46:27 Докладвай

мне, стабилизирал съм ресурса, като
изключим че имам 7 млн кристал и
никъв метал, ама ще компенсирам с мини

btw. да удариш едно рамо с отев,
като му изтече протекта ли ... не
ме оставя да спя, яко флъд със смс-и

Отговори Изтрий

това ли е големия играч рояла дето моли за помощ от отев че го нападал видял няколко танкера и голям играч вече нека се пробва на някой с флота а смешни сте
Потребителски аватар
zelen
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 22, 2007 2:28 pm
Контакти:

Мнение от zelen »

Те такова клане не бях виждал. :p011: То щото коледа идва предполагам . На защитника какво мога да кажа . Дано да не му се е случило нещо лошо то такава флота не се сабира като си я оставя по планетите.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

venio78 ша ме извиняваш ама аз до колкото знам Maat е Royal така поне мисля де ;)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
venio78
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от venio78 »

zelen написа:Цитат(zelen @ Dec 21 2007, 03:53 AM) Те такова клане не бях виждал. :p011: То щото коледа идва предполагам . На защитника какво мога да кажа . Дано да не му се е случило нещо лошо то такава флота не се сабира като си я оставя по планетите.

айде кажи ми къде е маат тогава :lol: колко му е да си смени ника човек 100 нанки и е готов. а на онова заблуденото там журналистче искам да кажа да не се занимава с глупости ами да вземе да изкара някой брой на весника ичетох му всички постове тая сутрин е бога ми по глупав човек не съм срещал кой го е направил журналист не знам :lol: :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

аха прощавай моя грешка :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

venio, venio.....Royal е прзинат когато ти още не си чувал за бф, не случайно има Роял и всички останали :a013: добре направило момчета послушало съвета ми.Ама като гледам и той така като удари някой е лъкер,как би могъл да удариш някой само, защото си съобразителен и си преценил, че ситуацията предвещава кланета?ае примирявайте се, че пак рояла ще е първи(все пак идва коледна ваканция).....
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Изкам да кажа само едно .Подла постъпка от страна на рояла след като имаме уговорка да не се закачаме той постъпи подло и долно за мен това е човек нямащ морал и скруполи за него е важен само ресурса още веднъж доказа че е един НАЙ-ОБИКНОВЕН ЛАМЕР който всеки ден ми плаче на рамото че изка помощ за otev браво рояле големи и грандиозни битки направи счупи транси и танкери да са ти живи и здрави ресурсчетата и умно да ги похарчиш :P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”