Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Какво ви е мненето за всичко което се случва в пропадащата ни държава?
Редакция Serial_H:
Много ми е интересно как автора на темата и желаещите да пишат по нея ще успеят да изразят мнението си без:
Правилата на форума написа:2.2 Да не се създават теми ... с остър политически характер (призиви на действащи партии и групировки), с подбуди към престъпления, лично или обществено опасни действия ...
Последна промяна от Ivo_MuSakata на чет дек 20, 2007 10:04 am, променено общо 1 път.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Dec 20 2007, 12:48 PM) Serial_H, много просто бре.
Ми обичаме ги, страхотни са, да живее държавата...! :} Ей ти мнение...
ма и ти се изцепи
Я па ги мразим проблем. Не ме кефат проблематичност ? Има нещо гнило у тея ора че ги трошим - проблематичност ??
Айде стига с глупости , темата наистина не е за тук въпроса е прекалено сложен и изисква прекалено много дискусий а както знаеме тоя форум е натъпкан до горе с червени поддръжници нека не се стига до остри спорове и конфликти
Последна промяна от dim4o на чет дек 20, 2007 10:51 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Това, което драматично липсва на държавата ни , е позитивната визия, позитивната мотивация на правените реформи. Вместо в битката за бъдещето ни държавата да заложи на визионерска стратегия, "пълководците" й останаха в плен на хленченето по липсата на пари и предпочетоха да отдават едно по едно наследеното от миналото, без да са наясно какво би могло да го замести.
Болна тема !
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
dim4o написа:QUOTE(dim4o @ Dec 20 2007, 11:49 AM) ма и ти се изцепи
Я па ги мразим проблем. Не ме кефат проблематичност ? Има нещо гнило у тея ора че ги трошим - проблематичност ??
Айде стига с глупости , темата наистина не е за тук въпроса е прекалено сложен и изисква прекалено много дискусий а както знаеме тоя форум е натъпкан до горе с червени поддръжници нека не се стига до остри спорове и конфликти
не схвана какво имаше в предвид Load ми се струва
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Dec 20 2007, 11:48 AM) Serial_H, много просто бре.
Ми обичаме ги, страхотни са, да живее държавата...! :} Ей ти мнение... нищо, че хан Аспарух сигурно се обръща в гроба в момента... :>
наблегни на червната част
П.П. Load евала мн. яко казано
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
misterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 20 2007, 12:32 PM) Ам... по последни исторически данни, България е съществувала и преди хан Аспарух и то именно като държава...
известно ми е това, ама не е била тук на това място или аз нещо не съм доразбрал
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Dec 20 2007, 12:34 PM) известно ми е това, ама не е била тук на това място или аз нещо не съм доразбрал
Не... И тук е била... Но не е било записано черно на бяло, когато от рода Дуло са я оглавявали, като държава... Всъщност реално е било записано оглавяването на Хан Аспарух на България и за това историците се придържали към факта, че Хан Аспарух е създал именно тук България... А всъщност българите и България са датирали много преди това...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.