[ HunTerS ]GaMe_sTyL3 vs [ Tамплиери ] pipo

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Em!n3m
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 05, 2007 1:40 pm
Контакти:

Мнение от Em!n3m »

Битката няма история просто мн се бях нервирал че няма кой да зануля и флотата ми беше хванала паяжина на планетата реших да посетя моя сасед пипо :) обикновенно е по 20 часа на линия ама явно този пат мн му се е спяло :) (минус още 1 тамплиер .... ставате все по малко)
Проблема беше само че толкова ми се спеше че забравих да пратя и транси да му ограбя целия ресурс и зех само малка част --> Откраднати са: 42991 метал, 209 кристали, 0 газ.

оригинал -> http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=89164a

бекъп -> http://becoolhavestyle.free.bg/b1.html

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

73660 метал
73660 кристали
36830 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от Em!n3m на чет дек 20, 2007 3:54 am, променено общо 1 път.
glezoranka
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 4:40 pm
Контакти:

Мнение от glezoranka »

Браво колега, само така :a055: чудесна битка срещу хммммм кой беше Пипи......Пепо..... , а Пипо :a013:
чакай да цитирам какво беше казал и какво му бях казала

Пипо:
"иначе благодаря...така ни правите услуга като прочиствате саюза от слабаците...... "
Аз:
" Значи идва ред и на тебе, а мили ми обиждащ Пипо. Да ти спестят агонята :lol: "

Мдам, после питай кои е недоклатен, че като гледам теб те изклатиха :) , да не цитирам какво пак си казал, че май нещеш да слушаш кака ти глезоранка , а сладко мое мишленце . Айде бързо възстановяване да може пак да те "изклатят " и так отново и отново , може да почне да ти харесва :P
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Браво Марто поздравления :) горина битчица продължавай в същия дух баце :girl_witch:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 20 2007, 04:31 AM) Браво колега, само така :a055: чудесна битка срещу хммммм кой беше Пипи......Пепо..... , а Пипо :a013:
чакай да цитирам какво беше казал и какво му бях казала

Пипо:
"иначе благодаря...така ни правите услуга като прочиствате саюза от слабаците...... "
Аз:
" Значи идва ред и на тебе, а мили ми обиждащ Пипо. Да ти спестят агонята :lol: "

Мдам, после питай кои е недоклатен, че като гледам теб те изклатиха :) , да не цитирам какво пак си казал, че май нещеш да слушаш кака ти глезоранка , а сладко мое мишленце . Айде бързо възстановяване да може пак да те "изклатят " и так отново и отново , може да почне да ти харесва :P
говори си говори си правиш ми ветар на мад.а......

а то големо зануляване аз още мините си правя...то това моито не беше флот по скоро летящ панаир....флота по касно ше се появи и ще доида да те поглезя
Последна промяна от Pipo на чет дек 20, 2007 12:29 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

Pipo написа:QUOTE(Pipo @ Dec 20 2007, 01:22 PM) говори си говори си правиш ми ветар на мад.а......

а то големо зануляване аз още мините си правя...то това моито не беше флот по скоро летящ панаир....флота по касно ше се появи и ще доида да те поглезя
Флотата ти панаир, мини никакви, ти вобще само можеш да обиждаш щото толкова ти стига пипето (пипото в твоя случай) . Вобще какво правиш в играта оосвен да обиждаш и да се изказваш неподготвен . Напиши се наблюдател и остави сериозните играчи да играят, а ти се скрий в миша дупка с течение за да ти прави вятър на м...та че явно жена в живота ти не си виждал. И като ти треснат панаира следващия път, си замълчи , че нищо умно не можеш да кажеш, пък за играта вобще не те виждам. Или давай смислени отговори (които явно не можеш) или поне си удари една злобарка за да си вообразиш че не си девствен и си избивай комплексите другаде. Айде със здраве................. Не ми отговаряй, очевадно е че не можеш ............
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Глезоранке, ти си изклююителнО тъпО същество, ако не си забравила с твоя ум на бълха !
So we crawl.
glezoranka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от glezoranka »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 20 2007, 03:27 PM) Глезоранке, ти си изклююителнО тъпО същество, ако не си забравила с твоя ум на бълха !
Не те познавам, за да ти кажа какъв си ти, но Явно ти ме познаваш. Я прочети какво пише пипо - и какво сам му отговаряла аз и помисли. Иначе изпадаш в графата на хората с пипо в главата, а не с мозък. Така че коментра сам по себе си. Айде със здраве.

П.С.
Освен да обиждаш друго можеш ли ? Нещо да се заядеш по интелигентно, или просто си падаш по ПИПО.
Последна промяна от glezoranka на чет дек 20, 2007 2:38 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Не те познавам ни тебе, ни Пипо, просто нещо мн се отваряш на Тамплиерите !!!
So we crawl.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 20 2007, 04:14 PM) Не те познавам ни тебе, ни Пипо, просто нещо мн се отваряш на Тамплиерите !!!
охх па ше се запознаеме гледам умно момче си разбра я тая ква е от раз.........

глезорано ....само да ти кажа аз по жени си падам.....а не по дебели кифли като теб дето седат 20 часа онлине.....и докато ти насаскваш играта и ме зануляваш аз сам на дискотека и си правя кефа муха заспала.....а ти седи и зомбясваи и си мисли че правиш нещо докат корахмор не те изрине.....ако не до 2 месеца аз ше ти покажа флот и пак ше говориме...незадоволена кранта такава :lol:

не ме наказваите тя трява да разбере истината за себе си...като неможе и я казвам

едит:и замалко да забравя ако коол си пада по мен...лошо нема ама се замисли колко си падат по теб
Последна промяна от Pipo на чет дек 20, 2007 3:49 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Hak4o
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 05, 2007 9:01 am
Контакти:

Мнение от Hak4o »

Абе вие за кво зануляване говорите еи 40 изтребителя чудо голямо тва е нищо и кви са тия битки дето поствате искате да ви покажа битка дето jeisanx ми пребива 50 - 60 :p140: скаута офцц чудо голямо.Айде честито на печелившите. офцц
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”