Кораби

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

имам едно предложение и една забележка(нз дали тук и е мястото)
1. Предложението ми е следното. Преди много се радвах на картинките на калкулатора защото корабите бяха нарисувани 3D а не като тези които са били до сега та мисълта ми е защо не ги направите по същия начин като на пример скаута да бъде като този на меню техника > кораби доста по красиво е!

2.А забележката ми е следната. Поради алчността на собствениците на сървара вкарахте много неща които се правят с нано кредити. Хубаво разбирам и вие си имате разходи и трябва да се храните с нещо но немислите ли че поради множеството услуги които вкарвате като примерно специалностите играта става твърде неравностойна. Помислете върху това дали някой ученик може да се сравнява с някой който си има редовна работа и си поличава добри пари ученика какво да си избере дали да пусне СМС за генерал или за ресурс или за каквото и да било до като този който си изкрава парите сам не му пука особено заболяло го като е дал 10 лева за кредити чудо голямо

Това е една от главните причини играта да бъде все по слабо посещавана и естествено да става все по скучна
Ако желаете отговорете независимо дали ще ме подкрепите (в което се съмнявам и то много) или да ме укорите за това което пиша!
Отговори

Върни се в “Предложения”