[Варварите]Kang vs [ IMPACT ]Dim4o

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

След оплакване на Диментора и заяжданията на МрДжак във форума, Мтел колонизира до мен, окей, нямах против, бях си престационирал флота...Все пак там ми беше ресурса с някакви мега, а и всичко минава от там, търговия, ресурс, складове... Окей, казах си аз, мтел ми е малко тежък, надявам се след този удар да компенсирам :) МрДжак ми е изън обсега точки, диментора много седи онлайн и вдига, а последно дигна мн точки и флот, равна битка правех вече с малко превес от моя страна...
Гледам за хора от Импакт и все в модове, но вчера Димчо явно е махнал мода, сутринта търся и гледам,че е офф пускам атака, оговарям рециклажа, който е събран само метала метала и 1.6млн газ

Ето и бекъпа : пляс

коментар на защитника :

2007-18-12 09:45:01 Докладвай

брао брао нямах нет и така се получава

Кражбите:

Докладът за битката при [2:94:8]

Откраднати са: 371802 метал, 38058 кристали, 378540 газ.

Откраднати са: 185916 метал, 19038 кристали, 420046 газ.

Откраднати са: 92958 метал, 9519 кристали, 232948 газ.

Ами това е, очаквайте включване!:)

За рециклажа, ще пиша на администрацията, защото ме съмнява да стигне някой за толкова време, ако не е знаел. Ако може някой модератор или който знае, къде точно да пиша по този въпрос? На обратна връзка или къде във форума?
Последна промяна от kang на вт дек 18, 2007 8:13 am, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Лошо много лошо последният който удари съюзник още го търсят..........тва в крага на шегата разбирасе ми издебнал си го ударел си го така се прави като неможеш да ловиш големите риби.......абе все пак и малките стават за ядене :)

Едит:"Окей, казах си аз, мтел ми е малко тежък, надявам се след този удар да компенсирам a114.gif "

Ще компенсираш направи още 1,5к кърстове и 300 унита и се обади може ако спра да играя тогава евентоално да си компенсирал ;)
Последна промяна от M_tel на вт дек 18, 2007 8:19 am, променено общо 1 път.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

брао брао за битката колкото до диментора той многократно е наказван за наглеждане тъй че нищо чудно че е все на линия :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

Някой знае ли къде да пиша за рециклажа, моля? Искам ако има нещо нередно да знам, все пак с двама човека го бях уговорил нямам доверие нещо, особено на това:

KingDivaka
2007-18-12 10:13:34 Докладвай

Бях пуснал 2-ва полета, ето това е
втория. Не ти писах веднага, че
имам много работа

2007-18-12 09:52:50 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Преди това ми беше казал, че 2:140:15 2:94:8 2007-12-18 09:48:29
Щеше да вземе...реца изчезна по късно...
Бях питал първо веньо78, но той каза че е на сейвън, а мисля че НЕ би излъгал, за да краде рециклаж...

ЕДИТ :Макс, къде видя разлика 4 мин? Точно 4 не разбрах от къде ги измисли? Разликата когато му стигаше флота и тази когато изчезна реца е няколко минути наистина или ме е излъгал за времето което е крайно за взимане или е направена някаква врътка...искам да задам въпроса към администрацията, но незнам къде точно да пиша, а не искам да флудя форума или обратна връзка, ако не е за там въпроса!
Последна промяна от kang на вт дек 18, 2007 8:54 am, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

хммм във доклада и това което ти е дал кога пристига там има разлика 4 минути :(
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
ghkgk
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 15, 2007 5:08 pm
Контакти:

Мнение от ghkgk »

Тоя го дебнех от седмица някаде и се неможех го хвана.

Браво хубава битка. :a055: :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=4341][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kanq знаеш,че те имам в предвид нали :a013: скоро ше умекнеш
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 18 2007, 10:05 AM) kanq знаеш,че те имам в предвид нали :a013: скоро ше умекнеш

Аз не мога да разбера, ти за къв се взе, целия булфлийт заплашваш...сигурно заплашваш и от уни1 хора, че ще им литнеш от спийд да ги удариш, хайде трай си ,че ставаш смешен моля ти се! Този ще удариш, онзи ще удариш! Нали се сещаш, че ако не ми спре нета и не летиш до мен, за под 5 мин. клуба е до мен и е денонощен. Играй си играта, като удариш се хвали, не да хвърляш безпочвени заплахи към всеки.
thunderbird_
Редник (Private)
Регистриран: вт дек 18, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от thunderbird_ »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 18 2007, 09:27 AM) Някой знае ли къде да пиша за рециклажа, моля? Искам ако има нещо нередно да знам, все пак с двама човека го бях уговорил нямам доверие нещо, особено на това:

KingDivaka
2007-18-12 10:13:34 Докладвай

Бях пуснал 2-ва полета, ето това е
втория. Не ти писах веднага, че
имам много работа
2007-18-12 09:52:50 Докладвай
Преди това ми беше казал, че 2:140:15 2:94:8 2007-12-18 09:48:29
Щеше да вземе...реца изчезна по късно...

Не знам защо си внушаваш врели не кипели.Предполагам се бъркаш нещо :( Първия полет на дивака минава в 09:48, а ВТОРИЯ който ти е пуснал на ЛС в 09:52.И също така реца не изчезна по-късно

Стигнах 3 мин преди първата вълна, която ти си дал като час за КингДивака

Секретар на летището

2007-18-12 09:45:40 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
4258400 кристали
1101600 газ

0 метал
0 кристали
1623000 газ.

btw. битката сее провела в 09:17, аз около 09:19 пратих танкерите.Това може да се провери, търсиш просто под вола теле...

Иначе хубава битка, браво.

P.S.: Въркулак, то само с думи не става.Голямо его бре, брях!
Последна промяна от thunderbird_ на вт дек 18, 2007 9:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

Thunderbird_ написа:QUOTE(Thunderbird_ @ Dec 18 2007, 10:35 AM) Не знам защо си внушаваш врели не кипели.Предполагам се бъркаш нещо :( Първия полет на дивака минава в 09:48, а ВТОРИЯ който ти е пуснал на ЛС в 09:52.И също така реца не изчезна по-късно

Стигнах 3 мин преди първата вълна, която ти си дал като час за КингДивака

Секретар на летището

2007-18-12 09:45:40 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
4258400 кристали
1101600 газ

0 метал
0 кристали
1623000 газ.
btw. битката сее провела в 09:17, аз около 09:19 пратих танкерите.Това може да се провери, търсиш просто под вола теле...

Иначе хубава битка, браво.

P.S.: Въркулак, то само с думи не става.Голямо его бре, брях!
Окей, просто искам да се провери, защото 09:19 + времето ти за полет= на адски малка разлика,а знаеха 3ма човека, които молих за рециклаж, нали разбираш съмненията ми, не обвинявам никой, писал съм до администрацията, чакам отговор, ако всичко е точно, браво за бързата реакция! Нямам против, ако всичко е точно, че си взел, просто те помолих да върнеш 2млн кристал, да избия загубите-отказа, имам си едно на ум вече, така че проблема е никакъв! Просто изчаквам проверката и се извинявам на човека в който се съмнявам, защото проблема с времето дойде , само заради един човек. Стига да не го е направил нарочно, не ми е за ресурса!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”