Ами това е битката
До преди 3 дена бях пълно миньорче признавам и уважаемия DONkoi непрекъснато ме нападаше и ми чупеше флотата....ударих една протекция и след 3 дена....е вижте сами
Браво и на 2-мата играчи много добра битка.Скарфа винаги е правел много добри битки тази също е една такава като за начало по нататъка ще има и много по добри,просто човека си знае играта и това е
Поздравявам колегата с прекрасната победа
Стана страхотно меле
Когато има победител трябва да има и губещ този път това съм аз
Не съжалявам изобщо за това така играта е ро интересна !
Много скоро ще съм готов за нови подвизи .
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Поздравявам ги и 2 та , РЕСПЕКТ .Поласкана съм че с тези хора съм в алианс . От тук нататък се надявам вече да удряте правилните хора , вие си ги знаете кои
Тамплиерско задушено - моето любимо,
за ордьовър и десерт - поредното тамплиерче е наред.
Хопа - тропа а така , побарзай народе - не останаха.
scarface_ написа:QUOTE(scarface_ @ Dec 18 2007, 12:53 AM) Ами това е битката
До преди 3 дена бях пълно миньорче признавам и уважаемия DONkoi непрекъснато ме нападаше и ми чупеше флотата....ударих една протекция и след 3 дена....е вижте сами
С DONkoi се разбрахме да не се шпионираме за да е по-интересна битката....кой по-голяма флота ще извади
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
180000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
113760 метал
293760 кристали
146880 газ.
Секретар на летището
2007-18-12 01:13:14
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
7520 кристали
146880 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището
DONkoi взе кристала
glezoranka написа:QUOTE(glezoranka @ Dec 18 2007, 12:56 AM) Поздравявам ги и 2 та , РЕСПЕКТ .Поласкана съм че с тези хора съм в алианс . От тук нататък се надявам вече да удряте правилните хора , вие си ги знаете кои
Дамм... знаем си ги кои са
Иначе доста добра битка, най добрата до момента от началото на рунда.