[ The U.F.P. ]rado_123vs[ .T.B.M.2 ]YoTheReal

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Днес имаше битка :a013: .Беше вълнуващо.Дебнех го от доста време като колонизирах до него,защото много ме дразнеше от форума.Пускаша глупави битки във форума и сички им казваха,че са тъпи.Само те двамата си казваха:

Пример.
Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Nov 30 2007, 09:58 PM) тва не мисля че е за трибната а за Б групата на битки ... :lol:

Та колонизирах някой го занули и обяви,че спира да играе.Разочаровах се :p015: Забелязах,че продължава да се развива.Рефрешваше на всеки 15 минути.Кръстосвачите стигаха до там за 17 :a046: .Пробвах рефреш.Пробвах.Не става и не става.Обяви ми,че няма да стане така.Неговият приятел [ .T.B.M. ] Yo-The Best / на foskata познат като Kfo във форума беше на 2.3 пъти повече точки от мен.Искаше да се бием.Казах,че не става.Беше си чисто самоубииство.Опитваше се да ме ядоса само и само да си изпусна нервите да го напсувам,но не съм такъв човек.Заплашваше и хора от съюза.Така реших да се оттегля.Прибрах се на планетата си.Днес реших да видя какво става на планетата му :

Доклад от шпионирането на [1:444:2]
метал: 400248 кристали: 260953
газ: 43963 Енергия: 1911

Информация за флотите / защитата:

Мегатрансп.: 25 (2 ниво)
Кръстосвач: 200 (4 ниво)
Рециклатор: 70 (0 ниво)
Ш. Сонда: 23 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%

Беше извън линия.
Викам си добре.Обадих се на Приятел да го удари.Беше на сейвън.Викам си какво пък даи да пусна до там кръстосвачите.Струваше ми 150 000 газ.Имах 800 000.Можех да си го позволя.Летях 63 минути до там,но рециклаторите нямаше да стигнат дори след час и половина летене.Нямаше време не исках да рискувам.Пренасочиха ме към lil като човек,рециклиращ останките.Беше зает.Помолих друг човек.Той се съгласи.Любезно предложи да назова наема за рециклаторите.Казах 10%.Мисля,че е чесно прямо двама ни.Сега оставаше само да измимне времето.Така и стана.Получи се това ~~~~>

http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=716858a (Ще Ви помоля за 1 бекъп,ако обичате)

2007-13-12 21:12:35 Докладвай

2007-13-12 21:10:48 Докладвай

Рециклаторите ни успешно достигнаха (Мерси за рециклаторите :b070: )
целта си и успяха да натоварят:

1828600 метал
1828600 кристали
914300 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Неочакван късмет,защото не беше влизал от 2 часа на обяд.Може би е нямал интернет,но това мен не ме интересува има начини.Очаквам да почнат да се обясняват с неговия приятел,с който си споделяха и ЛС-тата,които пращах,но и за това не ми пука. :f020:

Надявам се да завърша този рунд,защото почнах в 1ва и 3та но играх по 1 месец.Новак съм.
% са ниски зная,но развивам рециклатори и гледам да си сабирам сичко сам.

Мерси,че прочетохте тази тема.

Поздрави . :crazy_pilot:
zzzvera
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 25, 2007 8:24 am
Контакти:

Мнение от zzzvera »

Добра битка е станала ама земи дигни малко % и флотичката :) хаиде и да се почерпите :a055: добър буклук има :p140: Хаиде и да ни радваш с подобни битки :bravo:
[url=http://game.ins1de.com/game.php?id=2][/url]
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Бекъпа ти

Битката в интерес наистина е малко слаба за средата на рунда, но аз не мисля, че е лошо да се пускат битки в трибуната и на по-късно започнали или по-малко играли играчи!Поздравления, харчи ресурса и следващата по-силна!
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

Мерси за бекъпа.Всъщност играя Bulfleet само по 1 час на ден.Крайно недостатъчно,но ми е забано да я играя.Това е резултата с ограничено време
CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 12 2007, 10:21 PM) Уфф, аз се чудех кой го е праснал. Ама съм си и залухан докато се разправяме с Радо Шишарката :)

Леле как мразя да ме асоциират с такива отрепки
Последна промяна от blademaster_rado на чет дек 13, 2007 9:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Браво Радо , красива битка , жалко само че не успях да ти помогна тогава , но си се справил отлично , я аз да поставя някоя моя битка сега :dizzy:
[color=#000000]RageForYou [/color]
Kfo

Мнение от Kfo »

ХъХъХъХъХъ Браво на теб аз сам следващия на?Иначе поздравленя всащност ЙО още не е влизал в скупе го питам кфо е станало :crazy_pilot: :bravo:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Незнам какво да ви кажа. За 2-ри път ме зануляват-и 2-ия път само заради нет-а. Радо, ти си жив свидетел, че рядко оставах без сейвън. И все пак поздравления. А за Радо Шишарката-maded by foskata :)
So we crawl.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Контакти:

CooL написа:QUOTE(CooL @ Dec 14 2007, 12:43 PM) И все пак поздравления. А за Радо Шишарката-maded by foskata :)

Леле как ме дразниш....Тия шипарки знаеш каде да си ги натикаш.Наистина момчето влизаше редовно в акаунта си.А този път го беше оставил.Затова съм го кръстил по този начин.Но виж на мен малко ми дреме за нета ти.Купи си по-надежден доставчик или пусни смс ? Едва ли е толкова скъпо за теб,щом даде за толкова протекции :c022:
Kfo

Мнение от Kfo »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Dec 14 2007, 01:40 PM) Леле как ме дразниш....Тия шипарки знаеш каде да си ги натикаш.Наистина момчето влизаше редовно в акаунта си.А този път го беше оставил.Затова съм го кръстил по този начин.Но виж на мен малко ми дреме за нета ти.Купи си по-надежден доставчик или пусни смс ? Едва ли е толкова скъпо за теб,щом даде за толкова протекции :c022:

Страх ли ти е от нещо?Та си в мод? Да неби да си видял че имам колония да теб?
Последна промяна от Kfo на пет дек 14, 2007 1:41 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

blademaster_rado написа:Цитат(blademaster_rado @ Dec 14 2007, 01:40 PM) Леле как ме дразниш....Тия шипарки знаеш каде да си ги натикаш.Наистина момчето влизаше редовно в акаунта си.А този път го беше оставил.Затова съм го кръстил по този начин.Но виж на мен малко ми дреме за нета ти.Купи си по-надежден доставчик или пусни смс ? Едва ли е толкова скъпо за теб,щом даде за толкова протекции :c022:
Мога да те уверя у нещо. САМО ВЕДНЪЖ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ МОД. И ТО ГЕНЕРАЛСКИ !!! А за протекциите-моя си работа. И все пак не се кефи толкова. Сеш' ли се, че ако не ми беше паднал нета, никога нямаше да ме хванеш. М ??? Щото много наперени има, ама ти направо ме изкарваш от нерви. И + това-не знам кода за СМС мода. Не съм го ползвал-няма и да го ползвам.
So we crawl.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”