Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Въпороса ми е колко системи обхваща опцията "Рециклиране" някъде около 50 във всяка посока, ама ако някой знае на 100% нека сподели.
И второ там по време на появяване ли са сортирани?
Абе я ако има някъде линк за четене ми дайте
hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:14 PM) ОК а сортирането по време ли го прави? защото не е по координати. кой рециклаж ти излиза най-отгоре?
П.С. Румпи чети може и ти да научиш нещо
Не съм се заглеждам винаги съм гледал поленца над 20 30 к ресурс Не ми е правило впечатление гледам каде има най много и литвай на там
hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:03 PM) Въпороса ми е колко системи обхваща опцията "Рециклиране" някъде около 50 във всяка посока, ама ако някой знае на 100% нека сподели.
И второ там по време на появяване ли са сортирани?
Абе я ако има някъде линк за четене ми дайте
Питай някой от топа... Със сигурност го играе "рециклатор"..
Дааам... Сега се сещам...
Как не са сетили...?!? Да пуснат "екстра", да си увеличаваш "погледа" на полетата за рециклиране... хихихи
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 12 2007, 10:19 PM) Питай някой от топа... Със сигурност го играе "рециклатор"..
Дааам... Сега се сещам...
Как не са сетили...?!? Да пуснат "екстра", да си увеличаваш "погледа" на полетата за рециклиране... хихихи
ахам като специалност 20 процента по бързи рецки и с 50 системи по надалече да се вижда за рециклиране тоест да станат 200
50 нагоре и 50 надолу(системи).За сортирането...никаква идея как точно ги сортира.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Ми на мен за това ми трябва да знам със точност за да си разположа колониите така че "погледа" им да се застъпва
а за сортировката също не е зле да се знае... все пак имаш шанс да стигнеш пръв до най-скоро появилия се рециклаж (е това вече е допълнителна "екстра")
hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:26 PM) Ми на мен за това ми трябва да знам със точност за да си разположа колониите така че "погледа" им да се застъпва
а за сортировката също не е зле да се знае... все пак имаш шанс да стигнеш пръв до най-скоро появилия се рециклаж (е това вече е допълнителна "екстра")
Не Хубавелке! 50 системи са твърде малък поглед... Най-добре се огледай хубаво в комшийте - влез им в къщите, така да се каже... Виж и с техните комшии какви са им взаимоотношенията... И се разположи , така че винаги да си първа...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.