Моля за малко помощ - полета за рециклиране

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Въпороса ми е колко системи обхваща опцията "Рециклиране" някъде около 50 във всяка посока, ама ако някой знае на 100% нека сподели.
И второ там по време на появяване ли са сортирани?
Абе я ако има някъде линк за четене ми дайте :)
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

дам там някъде ти изкарва полета за рецеклирване на 50 системи от ляво и от дясно общо към 100 :) но точно 100 процента не съм сигорен 99 :)

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

ОК :) а сортирането по време ли го прави? защото не е по координати. кой рециклаж ти излиза най-отгоре?
П.С. Румпи чети може и ти да научиш нещо ;)
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:14 PM) ОК :) а сортирането по време ли го прави? защото не е по координати. кой рециклаж ти излиза най-отгоре?
П.С. Румпи чети може и ти да научиш нещо ;)
Не съм се заглеждам винаги съм гледал поленца над 20 30 к ресурс :c022: Не ми е правило впечатление гледам каде има най много и литвай на там :crazy_pilot:

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:03 PM) Въпороса ми е колко системи обхваща опцията "Рециклиране" някъде около 50 във всяка посока, ама ако някой знае на 100% нека сподели.
И второ там по време на появяване ли са сортирани?
Абе я ако има някъде линк за четене ми дайте :)
Питай някой от топа... Със сигурност го играе "рециклатор".. ;)
Дааам... :) Сега се сещам...
Как не са сетили...?!? Да пуснат "екстра", да си увеличаваш "погледа" на полетата за рециклиране... :c030: хихихи
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 12 2007, 10:19 PM) Питай някой от топа... Със сигурност го играе "рециклатор".. ;)
Дааам... :) Сега се сещам...
Как не са сетили...?!? Да пуснат "екстра", да си увеличаваш "погледа" на полетата за рециклиране... :c030: хихихи
ахам като специалност 20 процента по бързи рецки и с 50 системи по надалече да се вижда за рециклиране тоест да станат 200 :lol:

Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

еййй вернооо къде се мотате тва ше избие рибата секи до топ 150 ше го ползва :D
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

50 нагоре и 50 надолу(системи).За сортирането...никаква идея как точно ги сортира. :p140:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Ми на мен за това ми трябва да знам със точност за да си разположа колониите така че "погледа" им да се застъпва ;)
а за сортировката също не е зле да се знае... все пак имаш шанс да стигнеш пръв до най-скоро появилия се рециклаж (е това вече е допълнителна "екстра")
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:26 PM) Ми на мен за това ми трябва да знам със точност за да си разположа колониите така че "погледа" им да се застъпва ;)
а за сортировката също не е зле да се знае... все пак имаш шанс да стигнеш пръв до най-скоро появилия се рециклаж (е това вече е допълнителна "екстра")
Не Хубавелке! 50 системи са твърде малък поглед... Най-добре се огледай хубаво в комшийте - влез им в къщите, така да се каже... ;) Виж и с техните комшии какви са им взаимоотношенията... И се разположи , така че винаги да си първа... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”