Все още трезвени, току що свалили багажа от колите, неподозиращи, че след малко ще се срещнат с основната група пътувала с автобуса(пияни на свине) и ще се наложи бързо да наваксваме изоставането.
Бунгалата леко мизерни, но пък за сметка на това много топли и с нов постоянно работещ 80 литров бойлер, демек идеални за наливание
Тоя е първият слезнал от автобуса(вече е 10ти дек, а някой още не са слезли), още в 19 часа на 7 декември се налагаше да си го носим навсякъде където пием
Имахме си и мноо яко дървено кръчме в станцийката, по цял ден рескахме в него, кухнята май беше вкусна, ама съм бил пиян и не помня много кога съм ял
На 8 декември Загорката и по-качествената бира се свърши в кръчмето в станцията ни, минахме на Пиринско
За момичета много време нямаше(Запознатите дето ги каних и не дойдоха гадините знаят че момичетата бяха 80%) но въпреки това се опитвах да им отделям време
Като си пийна обичам всички
Ама като казвам всички ...
Тук сме тримата най големи пияници, имайте впредвид че тва момче е брат на 1 колежка и едва 88 набор, на къде отива тая младеж, тц тц тц
На 9 декември, 2 часа преди да се палят колите явно съм се предал, или снимката е фалшифицирана, в което наистина се съмнявам
Онея дето не дойдоха, изпуснаха да танцуват с мен, требва да знаете че си не стъпвам на краката
Тва е от мене, или поне цензурираната версия, с някой все още се не познавам и не искам да ги плаша ...