От 3 рунда не ме бяха занулявали но никога не е късно бях се заиграл на Warcraft TFT и прас историята е следната пича видял че само рефрешвам и като показало (2 мин ) пуснал атаната и си ме одари и направи красива битка
приятна игра на всички
D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Dec 7 2007, 11:23 PM) само да добавя, че от реца е зет само mетала и 1 млн газ другото никои не си призна ,че го е 3ел ,мама ви грозна
А наказание за това ???? пък и треа да ми благодариш за онея 150 кръста
D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Dec 7 2007, 11:34 PM) чакам форумните летци,да ми кажат каква каса съм,колко малка ми е армията за точките,и са ми слаби % тите ,и че съм тъп за дет не съм цел реца
Еххх абе ти си бил голям касиер ве !:
1во за точките ти ти е старшно малка флотата пък за % да не говорим.
2ро как може да не си прибрал реца ... лелелеллеле
D0m1n33r написа:Цитат(D0m1n33r @ Dec 7 2007, 11:40 PM) за кво да ти благодаря ,дет си ги издебнах ,по тая логика требе да благодаря на половината хора, които са ме нападали
Eх това момче не се научи как се играе тази игра що не сеоткажеш най добре!
п.с. Извинете за спама ам 2 рунда се реве ли реве!
играя заради майка ти, тя кат идва секи ден да праим полови забави и ме моли да играя, защото и харесвала играта ,но не я разбирала ,а сина и неможел да я схване, щот бил форумен летец
D0m1n33r написа:QUOTE(D0m1n33r @ Dec 8 2007, 12:05 AM) играя заради майка ти, тя кат идва секи ден да праим полови забави и ме моли да играя, защото и харесвала играта ,но не я разбирала ,а сина и неможел да я схване, щот бил форумен летец
хахахахаххахахахаахахахах и пак хахахахахах ей за това изяде бан сигорно хахахахахах
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!