[ПСИХО]tralalaiko vs rumpolino [KASIOPEIA]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Преди една седмица един от най-добрите флийтъри tralalaiko засели до главната ми планета.Един ден по късно докара и целия си флот.Имаше звезда на смърта и още 400кръста.Минаха два дни и съвсем нормално беше през това време той да лети по мен.Литна 2-3 пъти,като за първият ще го поздравя,заедно със danidog от ALDAN (тия смешните дето много говорят-неинформираните) ми минаха на две секунди разлика като дани беше първи със 410бойни кораба.Аз разбира се неможех да ги посрещна-имаше само един начин,но неисках да си чупя мините.Вечерта тралалайко отново излетя по мен,този път сам,даже ми каза,че иска да се отказва и че не гонил реца-искал меле.Не го посрещнах-неможах да организирам рециклажа.Дойде и следващия ден,а аз бъзлюто продължавам да спя във мод,беше ме жал за миничките...Казах си не ми пука и така за няма и 5 минути си потроших десетки нива метал,кристал и сорални панели.
Паднах със супер много точки,а имах ресурс за няма и половината от тях.До атаката оставаше не повече от един час,рециклажа беше организиран,прибирахме го минута след битката благодарение на STORM,неможех да си намеря нужната бройка скаути за които имах ресурс чрез които при 12 рундова битка даже бях на печалба.Оставаше една минута,когато PLAYBOY-ката,човек на който винаги ще бъда благодарен,човек на който никога няма да се реванширам-тя си знае защо ми се обади че има 500скаута и може да ми ги продаде.Разбрахме се на 10% и ги купих.Оставаха 20секунди,когато и казах,че имам ресурс за още 100кръстосвача.Тя се опита да ги пусне на две порции по 50 на базова цена,но за жалост времето не стигна за втората партида.Битката вече беше факт-загубата огромна,не само от битката,но и от загубените точки при рутенето на яките мини,но съм го казвал десетки пъти,не играя за шибаната класация,не съм зомби,но ето счупих си мините,а най ме е яд,че продължават да твърдят че съм с мини,а битката е от преид три дена.Да ви имам информаторите-евала просто.
Искам да благодаря на хора като atomic,PLAYBOY,TaenAgent и freeico,ора без които битката нямаше да бъде факт,поради важните им за мен съвети!
http://azsampich.free.bg/krasota.html
Благодарение на STORM и на мойте танкове 8милионния рециклаж беше прибран и след няколко часа усвоен.
След 2 часа тралала изпрати и целия си флот на малки части,който се разби във мен.Ще се отказва и ще отваря собствен бизнес.Желая му късмет,рециклажа от останалата му флота беше 2.5м.Можем да съжеляваме,че играта губи поредния доказал се с времето флийтър и същевременно много класен играч.Булфлийт е време,а на тралала много пъти съм му го казвал,той е по добър от мен,а аз съм човека със времето.Евала тралала за мен ти си много голям човек!
БТВ не ми се смейте на %тите знам,че са много много слаби,но всички знаят че не играех на флот!
П.П:Мързи ме да ви търся и другите битки със ЗНС-тата му,планетата ми не е падала,нито пък и мините ми.
П.П2:Немислих да слагам битката,но заради някои доказали се охлюви ето я в трибуните.
Желая приятна игра на всички и по малко нерви!
Паднах със супер много точки,а имах ресурс за няма и половината от тях.До атаката оставаше не повече от един час,рециклажа беше организиран,прибирахме го минута след битката благодарение на STORM,неможех да си намеря нужната бройка скаути за които имах ресурс чрез които при 12 рундова битка даже бях на печалба.Оставаше една минута,когато PLAYBOY-ката,човек на който винаги ще бъда благодарен,човек на който никога няма да се реванширам-тя си знае защо ми се обади че има 500скаута и може да ми ги продаде.Разбрахме се на 10% и ги купих.Оставаха 20секунди,когато и казах,че имам ресурс за още 100кръстосвача.Тя се опита да ги пусне на две порции по 50 на базова цена,но за жалост времето не стигна за втората партида.Битката вече беше факт-загубата огромна,не само от битката,но и от загубените точки при рутенето на яките мини,но съм го казвал десетки пъти,не играя за шибаната класация,не съм зомби,но ето счупих си мините,а най ме е яд,че продължават да твърдят че съм с мини,а битката е от преид три дена.Да ви имам информаторите-евала просто.
Искам да благодаря на хора като atomic,PLAYBOY,TaenAgent и freeico,ора без които битката нямаше да бъде факт,поради важните им за мен съвети!
http://azsampich.free.bg/krasota.html
Благодарение на STORM и на мойте танкове 8милионния рециклаж беше прибран и след няколко часа усвоен.
След 2 часа тралала изпрати и целия си флот на малки части,който се разби във мен.Ще се отказва и ще отваря собствен бизнес.Желая му късмет,рециклажа от останалата му флота беше 2.5м.Можем да съжеляваме,че играта губи поредния доказал се с времето флийтър и същевременно много класен играч.Булфлийт е време,а на тралала много пъти съм му го казвал,той е по добър от мен,а аз съм човека със времето.Евала тралала за мен ти си много голям човек!
БТВ не ми се смейте на %тите знам,че са много много слаби,но всички знаят че не играех на флот!
П.П:Мързи ме да ви търся и другите битки със ЗНС-тата му,планетата ми не е падала,нито пък и мините ми.
П.П2:Немислих да слагам битката,но заради някои доказали се охлюви ето я в трибуните.
Желая приятна игра на всички и по малко нерви!
Последна промяна от rumpolino на пет дек 07, 2007 8:12 pm, променено общо 1 път.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Всичко хубаво, но нека администрацията обърне внимание на това и вземе мерки.И преди Румпи да ми е писнал и да плямпа глупости - това си е чисто наливане.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 7 2007, 11:11 PM) След 2 часа тралала изпрати и целия си флот на малки части,който се разби във мен...Желая му късмет,рециклажа от останалата му флота беше 2.5м.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
В днешно време това му се вика наливане.Ако не си чел правилата - може да го направиш.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
gonzosmile
Да, падащий, Румпи наля мен .... така ли излиза? Говоря за двата последвали рециклажа ...Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 7 2007, 09:15 PM) Всичко хубаво, но нека администрацията обърне внимание на това и вземе мерки.И преди Румпи да ми е писнал и да плямпа глупости - това си е чисто наливане.
Пазя всичко което ми е писал - ако някой админ се интересува ще го осведомя ... ще си понеса наказанието ...
БТВ:надявам се, че адреналина е бил в достатъчни количества онази вечер и мисля, че Тлалчо остана малко изненадан от края, но ... понякога човек размисля върху доста неща ... хайде когато поговорим и ще видим и как ще мислиш след това, става ли?
Поздравления, Румпич - радвам се, че не дигна
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Абе Румпи, като си толкова пекан що не си му пресрещнал флотата на негов терен, а?
Сигурна съм, че е щяло да ти изкочи сърчицето от адреналин...
Апропо, Ангеле пък тебе не си струва да чете човек с твоите мътни конспиративни инсинуации...
Сигурна съм, че е щяло да ти изкочи сърчицето от адреналин...
Апропо, Ангеле пък тебе не си струва да чете човек с твоите мътни конспиративни инсинуации...
Последна промяна от misterya на пет дек 07, 2007 8:32 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
[quote name='Rumpolino' date='Dec 7 2007, 09:11 PM' post='445138']
Преди една седмица един от най-добрите флийтъри tralalaiko ;Евала тралала за мен ти си много голям човек! - пак четки може би?.
Но съм го казвал десетки пъти,не играя за шибаната класация,не съм зомби,но ето счупих си мините,а най ме е яд,че продължават да твърдят че съм с мини - Чупенето на мини на една планета,не означава че няма други,все пак в играта имаш право на 5 планети,нали ?.
и сега Румполино,ангела е прав.пращането на малки части флот се счита открай време за наливане.
Иначе браво за посрещането.
Преди една седмица един от най-добрите флийтъри tralalaiko ;Евала тралала за мен ти си много голям човек! - пак четки може би?.
Но съм го казвал десетки пъти,не играя за шибаната класация,не съм зомби,но ето счупих си мините,а най ме е яд,че продължават да твърдят че съм с мини - Чупенето на мини на една планета,не означава че няма други,все пак в играта имаш право на 5 планети,нали ?.
и сега Румполино,ангела е прав.пращането на малки части флот се счита открай време за наливане.
Иначе браво за посрещането.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
gonzosmile