Ето и една битка от мен.Историята е просто тои колонизира до мен и ме дебнеше после някои го канули и тои влезе в мод и като излезе от мод реших аз да го дебна.И ето го резултата:
Хахаха т'ва не е истина wip-4е 4акам обяснение,уж викаше че аз съм ламяяяя и т.н.
Пфффф какви смешници
Браво браво на .Т.Б.М. ама да разчистят касите,че преобладават,мн лесни плячки
Kfo написа:Цитат(Kfo @ Dec 7 2007, 06:18 PM) Djsexy не е имал нет за това сте го ударили поне така ми каза
Не визирам него...но и той се остави на произвола на Криеницата,явно не се скри добре...опраихме го
Ако е играч,ще изтича до клубчето или ще дзънне на некой от съюза...ще се надява да не го хванат за сийт
Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Dec 7 2007, 06:21 PM) Не визирам него...но и той се остави на произвола на Криеницата,явно не се скри добре...опраихме го
Ако е играч,ще изтича до клубчето или ще дзънне на некой от съюза...ще се надява да не го хванат за сийт
Kfo @ Dec 7 2007, 06:18 PM) *
Djsexy не е имал нет за това сте го ударили поне така ми каза c022.gif
Не визирам него...но и той се остави на произвола на Криеницата,явно не се скри добре...опраихме го a055.gif
Ако е играч,ще изтича до клубчето или ще дзънне на некой от съюза...ще се надява да не го хванат за сийт p140.gif
А ако ти беше играч нямаше да вземеш чуждо ацц.
ПП: Жалко за Уип доста класен играч но явно няма време...
ZNZ написа:QUOTE(ZNZ @ Dec 7 2007, 06:46 PM) Хубава битка се е получила тук поздравления за нападателя да му е честита
Жалко за рециклажа Нека си признае бърже кой е бил
Дам доста добро клане но едва ли някои ще си признае или ще върне нещо все пак това е доста рециклаж а на нападателя искам да кажа браво за клането и следващия път да рециклира на 1 път че такива като мене не спят ( не казвам че сам прибрал реца но нямаше да ми е зле ако го бях грабнал )
Не ми се спами от доста време по залухави форуми,така че ще опазя мнението си,акаунта на колко точки го взех?
На 36к,сега е над 56к за няма и една седмица БЕЗ НАЛИВАНИЯ,така че ако обичаш...кой е велик и кой не е,не знам велики виртуални хора няма...