[.T.B.M.2]foskata vs [DooM]KingBob

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kfo

Мнение от Kfo »

Ето и една битка от мен не е много добра но тя е наи добрата при мен :c022: Чаках много дълго защитника влезе и пусна още защита но небях приготвил реци и заради това неубрах реца от парвия пат и се наложи да пускам още.Та ето я самата битка---->Парчето

Откраднати са: 33023 метал, 11961 кристали, 10016 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

77600 метал
22400 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
55200 кристали
38800 газ.

0 метал
55200 кристали
38800 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.
Последна промяна от Kfo на пет ное 30, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Kfo написа:Цитат(Kfo @ Nov 30 2007, 09:54 PM) Ето и една битка от мен не е много добра но тя е наи добрата при мен :c022: Чаках много дълго защитника влезе и пусна още защита но небях приготвил реци и заради това неубрах реца от парвия пат и се наложи да пускам още.Та ето я самата битка---->Парчето
Откраднати са: 33023 метал, 11961 кристали, 10016 газ.

77600 метал
22400 кристали
0 газ

0 метал
55200 кристали
38800 газ.

тва не мисля че е за трибната а за Б групата на битки ... :lol:
Kfo

Мнение от Kfo »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ Nov 30 2007, 09:58 PM) тва не мисля че е за трибната а за Б групата на битки ... :lol:

Казах че битката не е много добра и несе присмиваи плс :dizzy:
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Kfo написа:QUOTE(Kfo @ Nov 30 2007, 10:00 PM) Казах че битката не е много добра и несе присмиваи плс :dizzy:

баце как можа да го пуснеш тва бе,хъхъх по добре тръкни темата хаха,базикам се бе битката е наи добрата до ся хъхъх :k058:

кво става с вазе бе народеееее :k045: :galletos:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Nov 30 2007, 10:52 PM) баце как можа да го пуснеш тва бе,хъхъх по добре тръкни темата хаха,базикам се бе битката е наи добрата до ся хъхъх :k058:
кво става с вазе бе народеееее :k045: :galletos:

прав си просто такова меле не съм виждал досега от както се помня ... мисля че дори и 2 админски акаунта да се смелят пак няма да има такива красотии :) :lol: :lol:
Потребителски аватар
soul_killer
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от soul_killer »

Ама Битка ама чудо брейй направо припаднах като видях ще кораби ще защита направо това е битката на сезона ... :lol:

И аз поддържам мнението че това не е за тук по- скоро дайте да направим раздел в който всеки да слага как е утрепал 1 ракетна 1 лек лазер и т.н.
Другия път братче намери нещо по- смислено за тук ако ли не погледни другите битки напремер тези на Varkulaka това сега е красота :a013: твоето просто няма място :c022:
Последна промяна от soul_killer на пет ное 30, 2007 10:52 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]

[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

soul_killer написа:Цитат(soul_killer @ Nov 30 2007, 11:49 PM) Ама Битка ама чудо брейй направо припаднах като видях ще кораби ще защита направо това е битката на сезона ... :lol:

И аз поддържам мнението че това не е за тук по- скоро дайте да направим раздел в който всеки да слага как е утрепал 1 ракетна 1 лек лазер и т.н.
Другия път братче намери нещо по- смислено за тук ако ли не погледни другите битки напремер тези на Varkulaka това сега е красота :a013: твоето просто няма място :c022:
Чакам те тебе да излезеш от тоя мод, да видим кой ще се смее последен. Ника ми надявам се го знаеш, ако не-ще го разбереш ! И излизай по-бързо-нямам цял рунд :) А Фоската-споко, не им се връзвай, няма жертви долу, за тва ни няма в трибуната.
So we crawl.
Kfo

Мнение от Kfo »

dReamS написа:Цитат(dReamS @ Dec 1 2007, 05:09 PM) Браво страхотна битка,просто нямам думи.След още няколко такива ще се хвърлиш и на първите!

Виште сложил сам тази битка защото искам да покажа че играя.По натам ще слагам доста по добри.И както каза Моя саутборник и приятел КооЛ които се сме последен се сме най-добре.
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Kfo написа:QUOTE(Kfo @ Dec 1 2007, 06:09 PM) Виште сложил сам тази битка защото искам да покажа че играя.По натам ще слагам доста по добри.И както каза Моя саутборник и приятел КооЛ които се сме последен се сме най-добре.

Да Bсичко много хубаво,ама пети клас с колко го завърши ? :lol:

Вижте,сложил съм тази битка,защото искам да покажа,че играя.По натам ще слагам доста по-добри.И както каза Моят съотборник и приятел КооЛ,който се смее последен се смее най-добре.

Мисля,че така е по-грамотно.Дори сега не съм съвсем сигурен за грамотността на написаното малко по-горе :c022:
Последна промяна от blademaster_rado на съб дек 01, 2007 8:02 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”