Каос,CORWIN,astalavista,девилса и JackDaniels

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

:a086: Така не се сърдете,от името на темата просто малко за сутрешна мотивацииика хъхъ

Снощи си пиша аз със мистерията докато си търся каси,а знаех че брат ми е излязал на пиение барабар с администрация модерация и спамерете хъхъх,ама гледам постоянно как брат ми събира ресурс на планетата си и започвам бавно бавно да се плаша хъхъ,така де на общ статус гледам хъххъ,та веднага казах на мистерията.че ми е притеснено и започнах да звъня по БГ,секунди след като се свързах с брат си,мистерията ми казва че е пуснал мод,ххъх та питам го аз кво праи,тои почна веднага да ми казва колко поздрави имам от Каос и другите,веднага започвам да се смея хъххъ,та ние вече с каос сме си приятели хъххъ,естествено забелязах че е на градусче но зи замълчах,та после даже,отишли и няколко човека на дискотекъ хъхъхъ,чакам сички пияндета да си кажат истината.
:a028:

въпроса е дали ше ми одръжите на пиението когато се прибера кам 12,13 или 14 декември ххъхъ,ни моете :a022: бацета :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Ам ко да ти кажа. ПИйнахме ,повеселихме се и си тръгнахме по живо по здраво.. :) Без сексцесии и всякакви други сиий... Аз съм уж работя в момента, ама май повече си подпирам главата че ми се спи нещо...
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Nov 30 2007, 11:32 AM) :a086: Така не се сърдете,от името на темата просто малко за сутрешна мотивацииика хъхъ

Снощи си пиша аз със мистерията докато си търся каси,а знаех че брат ми е излязал на пиение барабар с администрация модерация и спамерете хъхъх,ама гледам постоянно как брат ми събира ресурс на планетата си и започвам бавно бавно да се плаша хъхъ,така де на общ статус гледам хъххъ,та веднага казах на мистерията.че ми е притеснено и започнах да звъня по БГ,секунди след като се свързах с брат си,мистерията ми казва че е пуснал мод,ххъх та питам го аз кво праи,тои почна веднага да ми казва колко поздрави имам от Каос и другите,веднага започвам да се смея хъххъ,та ние вече с каос сме си приятели хъххъ,естествено забелязах че е на градусче но зи замълчах,та после даже,отишли и няколко човека на дискотекъ хъхъхъ,чакам сички пияндета да си кажат истината.
:a028:

въпроса е дали ше ми одръжите на пиението когато се прибера кам 12,13 или 14 декември ххъхъ,ни моете :a022: бацета :a086:
Хаха интересна тема ама като гледам Илян още не се е съвзел да влезе да пише 2 реда и той :) дали да не му звънна па да го събудя ....................
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Nov 30 2007, 11:37 AM) Ам ко да ти кажа. ПИйнахме ,повеселихме се и си тръгнахме по живо по здраво.. :) Без сексцесии и всякакви други сиий... Аз съм уж работя в момента, ама май повече си подпирам главата че ми се спи нещо...

хъхъ нищо не каза,някои не однесе ли папурката,кажи кво стана с другите,бъзици нещо,разкажи де
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

седя и гледам в една точка.... май се казваше монитор......

отивам да изям една шкембе чорба с малко столично.... белкем се осеферя малко ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

CORWIN написа:QUOTE(CORWIN @ Nov 30 2007, 12:02 PM) седя и гледам в една точка.... май се казваше монитор......

отивам да изям една шкембе чорба с малко столично.... белкем се осеферя малко ;)
темите за пиение са си наи,беше ли деградирал снощи или :a086:
като захапем -не пускаме

The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Требе си, аз огладнях и апнах баничка с праз и малка боза... след малко е официалната обедна почивка и мисля да направя като тебе Корвин... :)

Варкулак, екстра бре, брат ти си беше наред, както и всички други май. Астата и Корвин не ги знам те отлетяха на друг клуб.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Жив "сънм" ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Аз съм си кукуряк и си пия сутрешното кафе сега. На първата сбирка за вечерта не пих, че ме чакаше тежка програма след това - доста напоителен рожден ден. После си наваксах де. Но за разлика от горепишещите спиртомери съм кукуряк.

@Корвин - братчед, ти ко праиш тука бе?
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

kaos написа:Цитат(kaos @ Nov 30 2007, 12:59 PM) Аз съм си кукуряк и си пия сутрешното кафе сега. На първата сбирка за вечерта не пих, че ме чакаше тежка програма след това - доста напоителен рожден ден. После си наваксах де. Но за разлика от горепишещите спиртомери съм кукуряк.

@Корвин - братчед, ти ко праиш тука бе?
да бреееее - кукуряк - я си виж поста в колко часа е...... а аз от сутринта съм по срещи.... не ме питай как ;)

а иначе надвечер :crazy_pilot:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”