Смяна на раси?

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
NoConnection
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 29, 2007 5:04 pm
Контакти:

Мнение от NoConnection »

Предложението ми на мен е да можеш да си сменяш расата да речем 1 път в месеца и за някви кредити(50-60).Или да можеш да я смениш 2 пъти т.е. избрал си си раса сменяш на някоя друга после на трета и това е.Може би ще стане по интересно но може би ще стане и леко имбаво даваите вие предложения защото аз спрях да играя преди около година и ме зарибиха отново(днеска)...
ПС:Идеята ми доиде от това че първо не схванах какви са приимуществата на расите и си избрах една произволна и в момента не ми се струва много удачен изборът ми

Edit:Ами тогава да е възможно да избереш раса в по-късен стадий на играта като бонусите на расата започват от тогава когато си я активирал?Така няма ли да е по добре, защото дотогава ще можеш да се консултираш с хора които са играли повече и познават играта доста по добре.А и така ако влезнеш в някои клан може там да се нуждаят от еди кво си и ти да си това?
Последна промяна от NoConnection на чет ное 29, 2007 8:10 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ще го кажа на чист нашенски - Но уей. Овър май дед боди.
Аз съм сред основните противници на тази идея. Страшно неразумно ми се вижда. Объркал си расата. Няма проблеми - триеш акаунта и пускаш друга. И без друго повечето раси им личи чак след 2-3К къде им е силата и къде са им слабостите....
Принципно смата смяна не е болка за умиране...но от сега мога да ти изредя сумати си схеми за игра - как ще играят болшинството за да са на кяр....
Последна промяна от freeico на чет ное 29, 2007 7:44 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Предложения”