Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Някой вече може да е правил такава тема .. , но ако не е правил искам да предложа в нея да се обявяват награди от ресурси и наникредити за нулирането на някой ако разбирасе е по вазможностите на другия играч и така нататък надявам се да схванахте идеята
п.п. Апък още по хубаво ще е ако направите такова меню в играта ... но за такава опция трябва и акъл.... бая трябва да се мисли как ще се взимат наградите без да имам лажа и измама .
п.п.п. Абе аз като викзвам че съм прост неможах да обясня нищо ама тва е щото малко съм омаян
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 28 2007, 06:00 PM) До колкото знам темата трябва да бъде заключена,защото е забранено обявяването на награди за зануляването на хора...
Еми това не го знаех не съм чел правилата на форума
diavol-180к някъде.На 9то място от СССР късмет в зануляването му,дори и да имаше нужните точки и флота пак изключително трудно ще го хванеш-добър играч е
Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 28 2007, 09:18 PM) Емиле хахах личи си колко си в час с нещата...
diavol-180к някъде.На 9то място от СССР късмет в зануляването му,дори и да имаше нужните точки и флота пак изключително трудно ще го хванеш-добър играч е
Ами има хора които могат да го хванат стига да искат аз немога не стоя по цялден пред ПС-то акаунтами не едобре развит играя за кеф и настроение даже вече нямам газ от мн разкарване из галактиките
да занулят дявола няма да е лесно,хъхъх не ми се вярва някои от сегашните спамери като вас да го направи това нещо,но,винаги има но,има един много добър стратег,на които ако му предложите някоя млада девствена девоика,би се съгласил да го нулне,въпрос на време е само,леко дебнене из шубралака и това естествено е Диос,погне лин те тоя човек няма измъкване,както е казал Чичо Бец,междо другото къде се загуби тоз човек,и в скаипа го няма
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif