Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Наду ми главата тоя човек, а махнете му наказанието, няма повече да простее:
[00:32:14] varkulak каза:
[00:32:42] varkulak каза: се едно съм в затвора
[00:32:47] varkulak каза: до 2017
А и ми е род, ще го съветвам ако почне пак да залита по простотия, брат ми е все пак. Но главното е, че ми писна да ми досажда, така, че ако въздесъщия каос му махне наказанието и го постави на изпитателен срок ще съм му благодарен , искам главата ми малко да си почине, писна ми и аз съм човек
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 23 2007, 11:38 PM) Малко спам да става
Та става дума за varkulaka
Наду ми главата тоя човек, а махнете му наказанието, няма повече да простее:
А и ми е род, ще го съветвам ако почне пак да залита по простотия, брат ми е все пак. Но главното е, че ми писна да ми досажда, така, че ако въздесъщия каос му махне наказанието и го постави на изпитателен срок ще съм му благодарен , искам главата ми малко да си почине, писна ми и аз съм човек
Та какъв му е проблема?! ... Не разбрах, нещо...
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Ами и аз не съм запознат, ама май е наказан за простотия до 2017 във форума
каос ше каже, той знае по-добре, дано влезе по скоро, щото когато въркулака не може да пише във форума ми пише в скайпа, а аз искам това да се прекрати или поне да намалее, щото аналгина е вреден за сърцето
Последна промяна от JackDaniels на пет ное 23, 2007 10:47 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 24 2007, 12:44 AM) Ами и аз не съм запознат, ама май е наказан за простотия до 2017 във форума
каос ше каже, той знае по-добре, дано влезе по скоро, щото когато въркулака не може да пише във форума ми пише в скайпа, а аз искам това да се прекрати или поне да намалее, щото аналгина е вреден за сърцето
Водката не ... бирата също
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
wip написа:QUOTE(wip @ Nov 23 2007, 11:50 PM) 2017 му е малко на него му трябва поне доживотна присъда
ПП: Шегувам се. Наистина дайте му на човека 2-ри шанс
ако се даде нанего ще се появат и други с братя с грамнали глави от оплакванията им....(нищо лично джак ама неможе да ти ебрат.....е може доведен)ама аз тоя не сам видел едно свесно нещо да напише,...нз аз лично като го вида да че е в форума и вече сам се нервиралллл
varkulak - Предупреден на Sep 20 2007, 08:54 AM
Добавен в предупреждения Бан за 10 години.
баууууууу....... тук, каквото и да е обжалване.... не вярвам да помогне....
все едно дори и от 10 на 5 да я направим присъдата.....
решението може да бъде само на инстацията издала присъдата......
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 24 2007, 12:44 AM) Ами и аз не съм запознат, ама май е наказан за простотия до 2017 във форума