[KASIOPEIA]rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Битката е в почест на про-то Rell,който ме предизвика по рано...Реших да спра мода и да поразгледам..Литнах си по и-тата краднах си ги реца се прибра и реших да пошпионирам враговете...Попаднах на 2 323 14,но за съжеление трябваше да изчакам да ми се прибере цялата флота (криех бройката от про-то Rell).Танкерите излетяха,а кръстовете се прибраха и съответно и те излетяха...Дълги и мъчителни бяха тези 25 минути път до там,но в край на смета битката стана факт...Пет минути преди удъра се оказа,че един приятел лети по него,но аз си бях преди него..

[ KASIOPEIA ] rumpolino vs [ ±SaMaЭL™ ] MN

Рециклаж:

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1112344 метал
1112344 кристали
556172 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Кражба:

Откраднати са: 205278 метал, 106234 кристали, 94582 газ.
Откраднати са: 51749 метал, 26851 кристали, 23730 газ.

Поздравления на всички,Rell ето че и аз мога и то точно срещу враг ;)
Последна промяна от rumpolino на пет ное 23, 2007 3:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Поздравления за битката. Утре вдругиден идвам пак - както се казва да се самозануля.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

За съжеление аз след малко пак набивам мод,защото наще още не са ми върнали компютъра,но нали знаеш-има време и за теб ;)
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

Като си нагласиш компа , се обади да си поговорим за плетки в играта, не във форума.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Ето я и моята версия. Спайвам на ред...близо 50 системи (който е офлайн разбира се)
И виждам въпросния MN, поглеждам на око около 2-2.5М, поглеждам 2 танкера се прибират от поредна празна астрополация след 15-на минути. Бързо допитване до съюзник който казва че има 32 танкера и литвам през това време...Съюзника обаче се смее и ми казва познай какво ми писа румпи. И ми пуска какво са си писали - румпи летял на там...през това време уговарям и мерлин да прати танкове на там. Изчаках да видя че имам танкери достатъчно и реших да се допитам до румпи...След кратък разговор разбрах че няма да има бойни точки за мен там. Човека удряше малко преди мен...както и да е поне си взех малко ресурс на чисто...не се оплаквам и от това:

Код: Избери всички

Докладът за битката при [2:323:14]

Откраднати са: 102989 метал, 53356 кристали, 47360 газ.
Та имаше и за мен малко. Оказа се че рецитата на румпи също минаха преди нашите - та си обра и рециклажа - не че нямаше да му се прати - но имаше и там тръпка...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Румпи... честита ти баня... ооопс пардон битка :bravo:

оправи този бекъп, че да видя какво ти честитя... :)
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Яяяя... Румполино има битка... :bravo: Браво! Добре си удЪрил пръв и си изял руската салата... ;)
Последна промяна от misterya на съб ное 24, 2007 8:27 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Честито и от мен :a055: Още бая трябва да поработиш над флотата за тези точки ;)

Свястен бекъп
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

на 50 к с 500 кръста :) смех
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Nov 23 2007, 10:34 PM) на 50 к с 500 кръста :) смех
Не виждам нищо смешно в това ,че на 50 к точки човек има 500 кръста,но щом казваш.Може малко процентите да дигне обаче.
Последна промяна от paranoia на пет ное 23, 2007 10:00 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”