17:02

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

зелце, мерло от стамболово, наденичка на скара ..... и ..................
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

блазе ти...аз имам да участвам в един телеконферентен разговор до 20 и чак тогава ще съм в тон...само че ще съм с маврудче, сурова туршийка (станала ми е фантазия) и свинско задушено с гъби и синьо сирене...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Стига бре, моля ви се. Ако не описвате с подоробности , другия път като се видим, ше черпя по 1 питие...
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Мммм... наденички увити в шунка на барбекю... и пилзенска бира е моето меню :p330:
.. а да и шопска салатка с една ледена ракийка докато грилвам на двора
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Nov 20 2007, 04:30 PM) Мммм... наденички увити в шунка на барбекю... и пилзенска бира е моето меню :p330:
.. а да и шопска салатка с една ледена ракийка докато грилвам на двора
че то и едно чеверменце...по ловджииски.......пак ставаа

корлин а за виното класиката си е сиренце с олио и червен пиер......а за печени свински паржолки с лук....да не говориме(зима е все пак)
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Nov 20 2007, 05:19 PM) Стига бре, моля ви се. Ако не описвате с подоробности , другия път като се видим, ше черпя по 1 питие...
Аз няма да описвам, но е вкусно и пивко :a055:
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Хора без работа :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Nov 20 2007, 05:19 PM) Стига бре, моля ви се. Ако не описвате с подоробности , другия път като се видим, ше черпя по 1 питие...
А кога ше е това другия път?Че нещо съм зажаднял, а си нямам компания за бирички...Най-добре при Сашко,че ми е на 2 изтъркалвания път от кревата. :crazy_pilot:
П.П както виждаш не описвам тъй, че ше пия едно от тебе :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Nov 20 2007, 05:43 PM) Хора без работа :)
не брееее..... гладни и жадни люде :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Options
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 15, 2007 5:21 pm
Контакти:

Мнение от Options »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Nov 20 2007, 06:13 PM) не брееее..... гладни и жадни люде :)

Мали вие след малко ще изядете човек + прасе :lol:
Отговори

Върни се в “Off Topic”