Най-големите хиени

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

Отварям тази тема по молба на един съюзник в първа вселена. Играчът- ника му е Hannibal, 2 пъти си изпати от играч от топа, помолен да помогне с рециклажа. Първият път - горе долу в началото на рунда, TUNJO не върна към 200к газ. Което за онзи етап от играта не беше голяма болка за умиралка, както се казва- знаете газта в първа вселена не може да се замени през търговския център. 2-ят път, преди около седмица, помолен отново да рециклира, TUNJO пак забрави да върне ресурса в размер на 400к/400к/200к съответно метал/кристал/газ.

Та, който си е патил от такива топаджий и ако има желание, нека си постне мнението тук и да направим една своеобразна класация на хиените в играта.

Засега класирането :P

1. TUNJO
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Аз хиени не познавам който съм помолил за помощ ми е връщал ресурса :P :c022: дори съм подарявал от него :p140:

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

себе си :) преди многооо многооо време ми трябваше газ да ударя един и диос ми даде, но в последствие занулих този който исках но... после довърших рунда само в модове тайче така и не му върнах :) 50000 газ :lol: който той сигурно си набавяше за 1 час де но както и да е

СЪЖАЛЯВАМ ДИОС ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНА КАТО ПОЧНА ДА ИГРАЯ
Победата Ще Бъде Наша
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

duinox написа:QUOTE(duinox @ Nov 17 2007, 02:42 PM) себе си :) преди многооо многооо време ми трябваше газ да ударя един и диос ми даде, но в последствие занулих този който исках но... после довърших рунда само в модове тайче така и не му върнах :) 50000 газ :lol: който той сигурно си набавяше за 1 час де но както и да е

СЪЖАЛЯВАМ ДИОС ЩЕ ТИ ГИ ВЪРНА КАТО ПОЧНА ДА ИГРАЯ
То и аз му висим 100 к :) .Ако почне да си събира дълговете ше може да изкара един рунд първи по точки без да си мръдне пръста сигурно :a055: :girl_witch:
Последна промяна от EvilForce на съб ное 17, 2007 2:41 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

А аз му дължа 2 ЗНС :)
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ще ми ги върнете във вино,че сезона на бирата мина.До една седмица.За предпочитане петък или събота.Ако има и пръжки ще е още по-добре.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

dios написа:Цитат(dios @ Nov 17 2007, 09:31 PM) Ще ми ги върнете във вино,че сезона на бирата мина.До една седмица.За предпочитане петък или събота.Ако има и пръжки ще е още по-добре.
.... и на пловдичанки за компания не отказваме ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fallen_angel, не съм ги забравил ония 3 228 000 кристал :P То колко месеца минаха... и лихва 10%... ехееей, ще ми подсигуриш някой нов рунд. А вие тука за нек'ви 100к си говорите... :> :crazy_pilot:
... Само дето аз бях тоя с многото модове, та не можа да ми ги върне :) .
Последна промяна от LoaD на нед ное 18, 2007 10:23 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Dios ми дължи има няма 100-110к флота !!!
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Ами като не си я пазиш :) Ако на всеки разбит трябва да връщам флотите,направо съм за затвора :dizzy:
Отговори

Върни се в “Off Topic”