Умно

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Предлагам по време на детмач да нЕма протекций ...

Е то Пипо е леко смешно, имам един майтапчийски акаунт в трета, беше на защита, та бутнах я преди детмача и си взех звездица с мерака да бутна тоя до мене, че има 6к изтребители, па все ме грабеше с пиратски, еми то не става бре, па той като почна детмача пусна протекция, минаха три дни, пусна мод 24 часа, сега пусна втора протекция, е то вече се уляха с тия нанокредити, то бива лакомия, ама играта взе да повръща вече :)

Едит: Хера аз не виждам нищо забавно в тва да е детмач, тоя до тебе да е в протекция и да те дебне а ти да се ядосваш че не можеш да го спайнеш даже, в детмача не трябва да има протекций, той е за млатене, не за тънки сметки, но ако толкова много работа ще ви отвори, забравете, нека си е така, има по важни неща за изкусурване, лек ден ..
Последна промяна от JackDaniels на ср ное 21, 2007 10:53 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 16 2007, 05:05 PM) Предлагам по време на детмач да нЕма протекций ...
и ваканции.......да си е клане......като клане :crazy_pilot: :crazy_pilot: :crazy_pilot:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Хора ... детмача е направен за забавление. Имате ли идея колко промени трябва да се направят по кода за да махнем ваканции, протекции, коефициенти и всичко което искат играчите ... Забавлявайте се бе хора ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Предложения”