just debel
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
Чакам си кода, а той не идва... тихо е в офиса, ми 5:15 е, всички са си тръгнали... никой не работи и секунда повече, мнооо ясно! Седя си пред лаптоп-а, навън е студено, усещам топлата струя въздух от климатика по гърба си... Звъни ми телефона, Лари ми приказва нещо за Фидето, а на мен все ми е едно... Фидето ми дължи 350 лева от поне две години и не ми ги връща, никой не знае защо... може би ги е проиграл на комар, а може би защото ме смята за глупак и си мисли,, че ще мине метър... май е прав или поне аз няма да си ги поискам... да влачи, ма той все влачи-цял живот, мисля че това е единственото което знае как се прави...
Код няма, 5:39 е! Тая игра е толкова забозила, че един код не може да получи човек! Такова забозване, че даже не можеш и да се изтриеш, баси кефа! Мисля че никога повече няма да има дебели кръстосвачи да порят студената тъмнина, да летят към на някой нещастен човечец флота, който не е флот, а на дебелия вечерния рециклаж... само дето онзи човечец още не го е разбрал... но така е, винаги има нещо дето не се разбира!
За к'во я играх тая игра две години, та и повече... май не се разбира... а, ето го и кода! debel out.
Код няма, 5:39 е! Тая игра е толкова забозила, че един код не може да получи човек! Такова забозване, че даже не можеш и да се изтриеш, баси кефа! Мисля че никога повече няма да има дебели кръстосвачи да порят студената тъмнина, да летят към на някой нещастен човечец флота, който не е флот, а на дебелия вечерния рециклаж... само дето онзи човечец още не го е разбрал... но така е, винаги има нещо дето не се разбира!
За к'во я играх тая игра две години, та и повече... май не се разбира... а, ето го и кода! debel out.
Последна промяна от ??????? debel на чет ное 15, 2007 3:55 pm, променено общо 1 път.
1234
-
skorpionbg
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Поздравления Сашо
а и както винаги със стил ..... кефиш
а и както винаги със стил ..... кефиш
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Да, да, да и един мърмот завивал шоколада в станьол
Бате ти си си летец и това ти е в кръвта
много скоро ще ти се прииски да се върнеш, ще ти се доиска пак да дебнеш някои ... адреналина от щракането на ф5 и чакането да не влезе ... полетелите звезди и интригите .... Така ,че не повече от 2 месеца и отново ще те видим из някоя вселена
А иначе както винаги със стил се делна ....
Респект
Бате ти си си летец и това ти е в кръвта
А иначе както винаги със стил се делна ....
Респект
-
??????? debel
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
- Контакти:
Пичове, изгуби се интригата и красотата на играта... но това не е страшното... Сташното е, че се изгуби смисъла на дебнеш и да чакаш... аз съм достатъчно опитен (в живота, също) за да знам, че както няма интрига и в следващия момент, хоп и има интрига... при това интригата може да бъде създанена... нападаш Нереза (примерно) и айде нема нужда... ееейййй такава интрига, създадена точно за 58 минути, винаги съм бил бавен
... ама за к'во?! Къде е смисъла да се играе игра в която няма ясно дефинирани цели, къде е смисъла да се играе игра в която правилата се сменят непрекъснато, къде е смисъла да се играе игра, която не успя да даде гаранция на потребителите си, че случващото в "gameplay"-а има някаква последователност, логика, прогресия?! При това 6 рунда минаха!!! За толкова време не успяхме да усъвършенстваме най-простите неща, не успяхме да премахнем най-глупавите грешки, а вкарахме толкова много модернизации, че в един момент играта не е това, което беше! Не казвам, че е лоша или добра, не съм съдник, а просто костатирам, че това което захванах да играя преди две години вече го няма!
Така и не се разбра как се взимат решенията за промени и нововъведения? Кой предлага, кой решава, защо го решава? Най-вероятно и не трябва да се разбира, играта е продукт на частно дружество, което си взима решенията самостоятелно, но това което не е ясно, а и много дразни е следното: на масовия потребител харесват ли му тези решения по "gameplay"-а? Това не ясно! Също така, този рунд е с най-слабата администрация, както и да го погледне човек! Не може да не се отговаря на обратна връзка, не може играта да сменя основните планетети на играчите с някакви колонии, на които няма складове, а за капак търговския да сваля ресурс само на основната планета в резултат на което debel прелива с 16 милиона, а на другите две планети (от където търгува) да има празни складове за 35 милиона сумарно! Некъдърници! Още по-нечестното е, че някой потребители си комуникират пряко с администрацията и това малко или много им дава почти пълна сигурност за подобни ситуации, а бай Пенчо от края на света как да се оправя като не се отговаря на "обратна връзка"? Ми бай Пенчо, кучета го яли!!! Оше по-смешното е, че прелях пак след като уведомих администратор, това ми говори, че админа не го боли за моя проблем (второто преливане беше около една седмица след първото, пак за няколко милиона), ми за к'во да играя?
Друго, което много дразнеше е факта, че представители от администрацията играят! А както може би някой от вас не знаят, аз бях много против тази работа от самото начало на рунда и бях един от основните радетели за прекратяването на порочната практика. Мисля, че постигнахме резултат, но в последствие се оказа, че въпреки всичко администратори играят и то активно! Ми не съм съгласен! Това дразни!!! Защо беше премахнат служебния акаунт на 1:1:1? Как да обслужвам потребителите (debel беше гид) като нямам достъп до администратор? Най-простото е да се погледнат темите във форума (off-topic, където по традиция се излива юзерската душа, след като Хера заключи трибуните преди няколко рунда), ми то се пише за какво ли не, но само не и за играта!!! Играта, драги колеги е едно поле на което не се случва абсолютно нищо-то няма какво да се коментира!!! (debel беше модератор)
Имам си свидетели! Не съм се изтрил в момент на психясване, казах че ще го направя и го направих след няколко дни. Размислих, 3-4 дни търсех причина да не го направя, но така и не намерих... Това не е драма и не очаквам съчуствие, но ви казвам от личен опит, не си губете времето с тази измислица! Това не е игра, а просто един миш-маш и то от блудкавите!
P.S. debel умря за винаги, този път! debel out.
Така и не се разбра как се взимат решенията за промени и нововъведения? Кой предлага, кой решава, защо го решава? Най-вероятно и не трябва да се разбира, играта е продукт на частно дружество, което си взима решенията самостоятелно, но това което не е ясно, а и много дразни е следното: на масовия потребител харесват ли му тези решения по "gameplay"-а? Това не ясно! Също така, този рунд е с най-слабата администрация, както и да го погледне човек! Не може да не се отговаря на обратна връзка, не може играта да сменя основните планетети на играчите с някакви колонии, на които няма складове, а за капак търговския да сваля ресурс само на основната планета в резултат на което debel прелива с 16 милиона, а на другите две планети (от където търгува) да има празни складове за 35 милиона сумарно! Некъдърници! Още по-нечестното е, че някой потребители си комуникират пряко с администрацията и това малко или много им дава почти пълна сигурност за подобни ситуации, а бай Пенчо от края на света как да се оправя като не се отговаря на "обратна връзка"? Ми бай Пенчо, кучета го яли!!! Оше по-смешното е, че прелях пак след като уведомих администратор, това ми говори, че админа не го боли за моя проблем (второто преливане беше около една седмица след първото, пак за няколко милиона), ми за к'во да играя?
Друго, което много дразнеше е факта, че представители от администрацията играят! А както може би някой от вас не знаят, аз бях много против тази работа от самото начало на рунда и бях един от основните радетели за прекратяването на порочната практика. Мисля, че постигнахме резултат, но в последствие се оказа, че въпреки всичко администратори играят и то активно! Ми не съм съгласен! Това дразни!!! Защо беше премахнат служебния акаунт на 1:1:1? Как да обслужвам потребителите (debel беше гид) като нямам достъп до администратор? Най-простото е да се погледнат темите във форума (off-topic, където по традиция се излива юзерската душа, след като Хера заключи трибуните преди няколко рунда), ми то се пише за какво ли не, но само не и за играта!!! Играта, драги колеги е едно поле на което не се случва абсолютно нищо-то няма какво да се коментира!!! (debel беше модератор)
Имам си свидетели! Не съм се изтрил в момент на психясване, казах че ще го направя и го направих след няколко дни. Размислих, 3-4 дни търсех причина да не го направя, но така и не намерих... Това не е драма и не очаквам съчуствие, но ви казвам от личен опит, не си губете времето с тази измислица! Това не е игра, а просто един миш-маш и то от блудкавите!
P.S. debel умря за винаги, този път! debel out.
1234
-
NickStriker
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 18, 2007 5:15 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Чакай да помислим кои хора вече се подвизават по форума/офтопик ... Хммм... А да... Като съпоставям себе си: та аз преди влизах във форума, колкото да проверя някой с каква флота/битка се е поФалил; какви бъгове могат да изникнат и как да се предпазя от тях; някоя и друга справчица относно знанията ми - тяхната проверка; съществуващи промени в геймплея, най-надейно - ей така, по средата на рунда, `щото на некой му скефнало...; усери, които се усират най-позорно, опнати на стената на срама... и т.н.! Да речем, че до Офтопик дори не бях стигала, тъйкато флотата на съседа ми вдигаше ужасен шум, като бръмчеше и дрънчеше на летището му и някак ми пречеше да се съсредоточа в четене... И сега като няма какво да ме разсейва и привлича у комшията, дори и сандъците му със заработеното в млн, съм седнала и аз тук и изливам празни мисли в пусти теми в очакване да ме хване липсата от цялата тая двулетна история.генерал debel написа:Цитат(генерал debel @ Nov 19 2007, 03:33 PM) ...Най-простото е да се погледнат темите във форума (off-topic, където по традиция се излива юзерската душа, след като Хера заключи трибуните преди няколко рунда), ми то се пише за какво ли не, но само не и за играта!!! Играта, драги колеги е едно поле на което не се случва абсолютно нищо-то няма какво да се коментира!!! (debel беше модератор)
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.