Махмурлук.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе снощи се набозах яко с прясно червено вино и очаквах днес да съм със страшен махмурлук, за тва още вчера си бях купил кисели краставички и бира за лечение, е днес спах като къпан, даже се успах за лекцийки, но за голямо мое учудване нямам махмурлук, но тъй като често имам, ми е интересно какви са различните методи за лечение в различните части на БГ ...
В темата може да се спами, щот форума е замрял ...
В темата може да се спами, щот форума е замрял ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Девилс мислех по комшийски да те поканя на кръчме, ама щом консумираш с мярка нещъ, само ше ми броиш глътките, трябва да опиташ някой път да забравиш за мярката, понякога махмурлука е приятен, особено ако вечерта е била успешна
Иначе на мен най добре ми влияе биричката, клин, клин избива
Иначе на мен най добре ми влияе биричката, клин, клин избива
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 10:12 am, променено общо 1 път.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
коктейл "трезве" - фреш лимон и фреш грейпфрут в комбинация 50/50..... една каничка около 500 грама.... (бе никакви захари или други подсладители)
гарантирам ти, че ако го изпиеш за известно време няма да се сещаш за какъвто и да е махмурлук
иначе следобедната дрямка (към то 14:00-15:00 часа) си е задължителна за да можеш да подължиш с нови сили вечерта ....
п.п.
при ситемен (повече от три дневен) запой - нищо не помага..... просто продължаваш да пиеш и се надяваш да не те стигне махмурлука, че държи със седмици
гарантирам ти, че ако го изпиеш за известно време няма да се сещаш за какъвто и да е махмурлук
иначе следобедната дрямка (към то 14:00-15:00 часа) си е задължителна за да можеш да подължиш с нови сили вечерта ....
п.п.
при ситемен (повече от три дневен) запой - нищо не помага..... просто продължаваш да пиеш и се надяваш да не те стигне махмурлука, че държи със седмици
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Интересното е че в тема махмурлук за секунди се събраха всички модове, дали е случайно 
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 15, 2007 10:19 am, променено общо 1 път.
-
The.Devils.Own
Случайни неща няма ...
Мярката ми е докат има, или докато компанията е жива. Много рядко се предавам рано...
Махмурлука ме избягва поради простата причина, че и на него ще му прилошее.... ^^
Викаш по комшийски... ам няма проблеми, ама другата седмица, че утре пътувам извън София.
П.П Колкото до лекарство, на мен ми действа чудесно комбинацията 2 по 2 по 2: 2 кафета, 2 коли, 2пъти до тоалетната...
Същата я практикувам и в друг вариант ама с цел предотвратяване на последствията: 2 бири, 2 водки, 2 бири. В точния ред, големи питиета само, гарантирана липса на главобол...
Мярката ми е докат има, или докато компанията е жива. Много рядко се предавам рано...
Викаш по комшийски... ам няма проблеми, ама другата седмица, че утре пътувам извън София.
П.П Колкото до лекарство, на мен ми действа чудесно комбинацията 2 по 2 по 2: 2 кафета, 2 коли, 2пъти до тоалетната...
Същата я практикувам и в друг вариант ама с цел предотвратяване на последствията: 2 бири, 2 водки, 2 бири. В точния ред, големи питиета само, гарантирана липса на главобол...
Последна промяна от The.Devils.Own на чет ное 15, 2007 10:28 am, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
-
The.Devils.Own