[SEYMOUR]T-J vs [UniteD]Embacho

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Embacho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 21, 2005 8:07 am
Контакти:

Мнение от Embacho »

Днес, деня ми в булфлийт започна по стандартния начин - оглеждане на района за каси, пускане на флоти.
След това седнах да си пия кафето и да прегледам пресата.
По едно време монитора примигна и видях червеничко.
T-J бил пуснал 50 кръста и едно голямо количество транспортери. Предполагам 2 цели - да изрециклира моите транспортери или ако се появя онлайн да обере газта, която не можех да я вдигна посмъртно с текущата флота на планетата.
Веднага пресметнах ако върна флотите кога ще дойдат и съответно ги върнах за да посрещна атаката и съответно спрях да цъкам, за да залъгвам че не съм онлайн.
T-J през цялото време е пускал шпионажи да проверява. Когато дойдоха моите корабчета имаше едни 3 минути, в които много внимателно ги крих от неговите шпионажи. Последният му шпионаж е трябвало да хване флотата 15 секунди преди удара, но изглежда не е отчел флота. В резултат на това се получава следната битка:

[SEYMOUR]T-J vs [UniteD]Embacho

Поздравления на T-J, че не се притесни да рискува и се пробва, независимо, че бях онлайн.
Rediscover the web
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

хаха
много добре :bravo: Върнал си го в първи клас относно транспортерите :lol: а колкото до битката, е па клане си е, но за това пък добре си го излъгал :dizzy:
Последна промяна от wip на съб ное 10, 2007 11:36 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

хахахахахах ембачо какво е това от тебе правиш една битка и веднага бягаш нищо ще те копна!!!! :crazy_pilot:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”