Награди за победителите в Bulfleet !
По средата на миналия месец в началните страници на Mythlands и Хановете бяха показани награди. Купи, които щяха да спечелят победителите. Тогава се появи и един въпрос. Защо за най-старият продукт на XS-Software, а именно първата българска онлайн игра Bulfleet не бяха обявени съответните купи или други стимули за успех на победителите ! Всъщност по-заинтересованите можеше да видят как изглеждат трофеите в сайта на фирмата, но официално нищо не беше казано. Мина доста време, а информация не се появяваше. Така днес екипът на Bulfleet Weekly се опита да намери повече обяснения за наградите за най-добрите играчи.
Купите за спечелилите рунда :
Главният администратор xepa днес отговори любезно на въпросите ни. Така стана ясно, че от следващия втори рунд на вселена Speed ще влезнат в сила награди или съответните купи. Първите трима в класацията ще спечелят такива, а най-голямата ще отиде в лидерът на спечелилият съюз. На практика по този начин успехите на играчите ще бъдат признати не само с вписване на ника им в меню "победители",а и с материална награда
Интервю с Milanoff !
От утре започва новия рунд на вселена Speed. Нейният администратор днес отговори на въпросите ни за . . . ще видите от интервюто
mega_alien: Здрасти
Milanoff: Здрасти
mega_alien: Дали ще Ви е удобно да задам няколко въпроса ?
Milanoff: Питай :-)
mega_alien: Нека да започнем от самото начало. Как Ви беше предложено да станете администратор ? Дълго ли мислихте върху това ?
Milanoff: Реално не съм мислил да ставам администратор, но така се стекоха обстоятелствата.
mega_alien: Ще разкажете ли малко по-подробно за обстоятелствата
Milanoff: Няма кой знае какво да се разказва. Просто някой трябваше да поеме тази вселена.
mega_alien: Явно хера е направила доста точно попадение правейки Ви администратор ! Поне такова е общото мнение
Milanoff: За съжаление понякога не мога да отделям толкова време на вселената колкото ми се иска. А до справянето - опитвам се.
mega_alien: Имаше доста наказани и съответно доста недоволни. Как се оправяхте с тълпата хора спорещи и дори обиждащи за някое наказание ?
Milanoff: Не ми е приятно, но това само показва колко им е умствения багаж. Вместо да приемат наказанието мъжки някои хора псуваха. За съжаление администратора не може да даде на хората първите 7.
mega_alien: Харесва ли Ви да вършите работата като администратор на Bulfleet ?
Milanoff: Зависи, понякога е скучно, но като цяло да.
mega_alien: По едно време бяхте пуснали тема "Искате ли вселената да остане без администратор ? " . Какво Ви накара да го направите ?
Milanoff: Беше ми писнало да ме псуват. Но от друга страна има доста честни играчи и реших да остана заради тях.
mega_alien: Рисковете на професията
Milanoff: Ще има нови правила и както гледам анкетата няма да има търговия с расови кораби.
mega_alien: Нови правила ... Ще ни кажете ли малко повече ? Или ще оставите изненада за потребителите :>
Milanoff: Нека остане изненада, ще бъдат публикувани на форума :-)
mega_alien: Научихме за награди
Milanoff: С наградите се разправя Хера :-)
mega_alien: Споменахте анкетата ! Каква е вашата позиция за продажбата на расови кораби ?
Milanoff: Все ми е едно, вече не играя :-)
mega_alien: А ако играехте ?
Milanoff: Ако играя ще съм нокс и ще ми трябват танкери :-) Но от друга страна затова са "расови" кораби. Някак си не е уместно да ги имат всички.
mega_alien: Към момента не се сещам за други въпроси
Milanoff :-)
mega_alien: Ако имате да кажете нещо на играчите сега е момента !
Milanoff Нека играят честно, така и аз ще имам по-малко работа. :-)И поздрав на всички за Хелоуин :-D
mega_alien: Благодаря пак
Milanoff Моля :-)
Eкипът на Bulfleet Weekly пожелава на всички играчи през следващия рунд на вселена Speed много приятни емоции и хубави моменти. Fly safe