... например 1 Вселена нормална както до сега и Вселена Спийд (SpeeD), която да е кратка и по-интензивна... (както сега, с големи доходи и бързо строящи се единици) ... например ако сметнете, колкото по-малко са Вселените, толкова повече играчи се вмъкват (набутват) на едно място, което теоритично води до големи мелета ...
... който му се играе нормално в 1-ва Вселена да ходи там, който му се играе в по-интензивната (според мен - по-интересна) SpeeD Вселена, ще се домъкне в нея.
Друго си е да се делят играчите в 3 Вселени с еднакъв ГеймПлей (изключвам новостите в всеки нов рестарт), друго е да се съберат всички в 1 вселена, което води до яко трепане.
За SpeeD Вселена - няма какво да се говори, създадохте една много добър проект.
... разбирам, че от една страна е по-добре с повече вселени, за да може по-бързо да се вмъкват новостите в играта ... но например, SpeeD вселена е 3 месеца, а Нормална вселена е 6 месеца ... ако се развие тази идея с само 2 вселени ... ще може да се прави така:
... на един рестарт на нормалната вселена, съответсват 2 рестарта на SpeeD , следователно 2 новости на SpeeD, които се вкарват в нормалната при рестарт - плюс още една измислена през времето, в което се играе 1-ва Вселена... ако ме разбирате, стават 3 новости в един рестарт на нормалната вселена...
Мисля, че можете да се объркате след такова изказване, просто правя предложение, което ми се струва добро ... което може да се хареса на много играчи ... все пак играем за мелета и битки, което се определя до някаква степен от броя на играчите в дадената Вселена ...
Поздрави, SiDjiM (Sk0rpIN0kS) ...