- Че няма смисъл да има две почти еднакви вселени. В момента такива са втора и трета, които се различават само по екстрата специалност и повечето протекции в трета. Геймплея, обаче е един и същ.
- В момента се вижда, че вселената е най-малко интригуваща и динамична от всички и мисля, че е време да промените нещо.
Вселена тип Hardcore смятам ще е доста привлекателна за старите играчи и за такива, които искат по-трудна за игра вселена. Идеята ми за такава вселена е да не е съсредоточена върху миньорстване ( втора и трета ) , битки ( първа ) или ускорена игра ( спийд ), а да е по-трудна за развитие и игра. Вие преценете дали има място, сега ще нахвърлям няколко идеи за геймплея в такава вселена :
- Липса на инактивни. На 14 ден неактивност играча се трие.
- 3 броя галактики - повече врагове и съответно по-трудно опазване на ресурс и флота.
- Намален брой платени екстри. Без смс известяване и мотивация ; 3 протекции за рунда ; Без купуване на ресурси.
- Продължителност на рунда - около 4 месеца. 6 месеца ще е прекалено изтощителен рунд
Помислете върху предложението. Според мен такава вселена ще бъде в печалба на играта