[ TheRockers ]Rosen_00 vs [ Bg_ArMy ] LJ

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

История и закачки няма между нас, преди 2 дена летях по един защитник в 1-ва но за за лош късмет човека влезе и най лошото е че нито посрещна нито си рециклира защитата и корабита ами просто си изтри планетата с всичко на нея :dizzy: - Zombi -1,73,8 имаше яка защита но....вече няма нищо, изнервен от похарчването на 2,6 мил газ си намерих друг доста по свиреп от първия и макар че се чупех яко реших да действам защото рунда стана безинтересен и така снощи след достатъчно уговорки литнах и ето го
резултата

рециклажа е събран успешно , благодарности на всички в съюза и на другите помощници :a055:

Айде ще се видим в спейда от 1-ви :a013:
golden
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 24, 2007 12:34 pm
Контакти:

Мнение от golden »

Поздравления за страхотното размазване.
Трябва да отбележим обаче че в битката има бъг - рунд 9,10,11 не са проведени според правилата - когато има щитове то трябва те да поемат първи удара, като малките щитове да пазят ракетни и лазери, а големите - останалата защита т.е. не би трябвало да има унищожена защита преди да паднат щитовете, а това не е така.
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Golden написа:QUOTE(Golden @ Oct 23 2007, 09:13 AM) Поздравления за страхотното размазване.
Трябва да отбележим обаче че в битката има бъг - рунд 9,10,11 не са проведени според правилата - когато има щитове то трябва те да поемат първи удара, като малките щитове да пазят ракетни и лазери, а големите - останалата защита т.е. не би трябвало да има унищожена защита преди да паднат щитовете, а това не е така.

Възможно е, :p140: смятах на калкулатора няколко пъти и такъв резултат не ми излезе доста се поизпотихме с реца
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

еееее ти си най-лудия тип !!! Супер евала ти правя за битката! Тоя го мразя от началото на рунда и все не можех да му смогна.... Мислях на детмача в него да се забия :) ЕДНО ОГРОМНО БРАВО за смелостта и за флотата :)
malkiq
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 6:45 pm
Контакти:

Мнение от malkiq »

Във всеки флийтър има по малко :crazy_pilot: лудост, без нея булфа щеше да е безинтересен. Поздравления за смелоста. :bravo:
tripio
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 18, 2006 10:42 am
Контакти:

Мнение от tripio »

Еее, да не ви остави човек замалко и все ще свършите някоя поразия във вселената. Браво, съотборнико! Поздравявам те за непукизма. Важното е да се лети, а всичко друго е на заден план.
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

... значи Rosen_00 ми е приятел, но LJ е човека, на който поверих лидерството на съюза след като се отказах и също така мой приятел. :dizzy:

Незнам какво да кажа, просто ще поздравя и двамата за страхотната игра през рунда ... двамата са големи пичове, в тва няма спор ... жалко за LJ , просто няма време, играе малко предимно вечер, през другото време е на работа ... затова може би е избрал тактика с доста защита ... тъй като вече аз няма да играя в 3-та Вселена, се надявам силно да се срещнем с LJ в Спийд вселена, ако реши да се включи, ще се радвам също да играя с него рамо до рамо. LJ спечели истински приятел (SiDjiM) през времето, в което играхме заедно ... надявам се и аз да съм спечелил същото в негово лице .

... за Rosen_00 не мисля, че има да се казва нещо ново, освен - Луд :a013: ... и тъй като той каза, че очаква рестарта на Спийд вселена, ще кажа само, че го качам и него с нетърпение ... :a013:

Още веднъж поздрави за двамата Флийтъри ... :a055:
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Невероятна битка, perfeсt направо ! аа истинНняма какво да спорим-Росен е ЛУД !!!
So we crawl.
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Моя боец не ме послуша да потърпи още малко да посъбере достатъчно флота да събори това пво. Опитах се да го разубедя за размазването, но поради факта че предната вечер едно пво се изтри пред очите му, не желаеше да чака повече. Поздравления за битка. Това е игра и по-важното е самата тръпка. :a055: :74:
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Golden написа:QUOTE(Golden @ Oct 23 2007, 10:13 AM) Поздравления за страхотното размазване.
До сега не съм виждал това което казваш на практика в битка. Никога не съм виждал щит да пази нещо на 100%. Какво остава да говориме дали малките да пазели нещо, големите друго. От къде черпите опит в тези неща? Всеки ден бия защити - 10ки доклади виждам в които щитовете да пропускат. Никой не може да ме убеди в обратното. Щита си е поредната защитна установка която поема удари и може да бъде пропуснат.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”