Здравейте! Значи искам да предложа следното: Много хора нямат достатъчно доходи или каквито и да са причини да платят за всичките възможни глупости по Вселените ( купуване на ресурс, протекции и т.н. ), като без тези дивотии неможе да се играе тази игра. Помните ли преди колко беше хубаво само с Генералство и нищо друго за плащане, помните ли? Помните ли колко по-силни бяха играчите тогава? Та предложението ми е да има Вселена ,, Класик", в която да няма тези дивотии, да има само генералство... Разбрах цената на парите по този начин:
Преди две седмици си купих телефон за 600 лв., вярно хубав беше, но след първата седмица аз си влизам в компютърен клуб за да си проверя пощата, е както и да е де всичко ок , обаче излизам аз и да се обадя на приятел да ме вземе от там и бъркам си в джоба телефона ми го няма... А??? Къде ли е отишъл, връщам се до компютърния клуб няма го никъде... Тъпо, прибирам се аз у нас и сядам на вечеря казвам на наще цялата история и баща ми ми казва утре се чакаме в Морката градина във Варна и аз викам ок...
Ставам аз на следващия ден отивам при баща ми и той ми казва:
,,Неможе да си загубил телефона си и да се измъкнеш само с оправдания" и ми каза да пребягам цялата Морска градина, като на всяка обиколка ми дава по 1 лев смятате ли колко бягах за да си изплатя телефона от 600 лв.? Мислите ли, че трябва да бягам заради БФ и не само аз, много хора нямат възможност??? Това ми е предложението... Знам, че БФ няма да има достъчно доходи, но все пак ще има още 3 Вселени с тези джунджорийки... Много хора ще са се вманиячили в тая игра ( с протекциите и другите неща )... просто има хора които искат да играят игра.
Благодаря ви много и се надявам да ме разберете, приятна игра!
Нова Вселена...
абе по-едно време нямаше ли примоция в вашия съюз? Много нанки за всяко член?
М? Тогаз не се оплакваше.. ма са явно нещо е станало дай да оревем лошите батковци и каки дет земат пари.
(туй човече ми липсваше)
Кат искаш пари шъ бегаш ти знайш ли тез на лакоатлетичните олиампиади кви пари земат? Лошо ще ти стане 5 булфлеета ще си купиш. Тъй че припкай из морска, а аз ще дойда те снимам някой път щи направя реклмна кампания а у
Кат искаш пари шъ бегаш ти знайш ли тез на лакоатлетичните олиампиади кви пари земат? Лошо ще ти стане 5 булфлеета ще си купиш. Тъй че припкай из морска, а аз ще дойда те снимам някой път щи направя реклмна кампания а у
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]