[KillerTeam] See No Evil vs [CORSARS] lari

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

От See No Evil :История няма .Предвид скуката напоследък в бф-то която забелязах :p140: .Оная вечер реших да влезна да видя кво стаа мо стаа и пуснах няколко спая на тоя и на оня :74: и кво да гледам :P :

Доклад от шпионирането на [1:352:11]
метал: 5525143 кристали: 333509
газ: 3466813 Енергия: 3440

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 1120 (0 ниво)
Колон. кораб: 1 (0 ниво)
Ш. Сонда: 28 (0 ниво)
ЗНС: 1 (1 ниво)
Танкер: 1065 (0 ниво)

Шанс за неуспех 5%

Отговори Изтрий

Брех си викам я кво имало и без да се замислям пуснах атака.За играча нищо не зная но се изненадах като го видях че е в топ 13 мисля беше. :a013: . За съжаление не успях да дочакам удара че ме чакаха на вънка и набих мод пак. На следващия ден помолих тоницата да ми пейстне статоса ми да видя какво става макар че от wp знаех че съм го ударил но не знаех дали съм обрал реца и какво съм изгубил и та това е де скромно но от сърце по добре аз от колкото някой друг се е кирийка :c022: Рециклажа е в сигурни ръце :a055:

битка : http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1134348a
бекъп : http://paranoia1.hit.bg/dido%20vs%20lari.htm

Успех на всички ви желая :bravo: а на защитника да се пази повечко грехота е то поне и флотата да беше си оставил като ставя така .Не зная какви са причините за да ги остави тия кораби. Може да е спрял нет или най-вероятно да е заспал не зная :dizzy:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Битката е добра, но си пада клане ... Пълна скука във вселената, и интриги няма :)
So we crawl.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

дам .. пълна топотия е .. със всеки изминал ден става още по-тъпо, щото останаха може би 20-тина дето играят ..
може би рунд-а трябва да е 2 месеца ;)
битката .. радвай докато можеш :74:
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Ap0LoN

Мнение от Ap0LoN »

Ми аз незнам дали е скука щото бях в мод и от сотринта играя :c022: за битката горе долу е добра браво :bravo:
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

... може би е скука, защото половината активни играчи бяха наказани ! :c022:
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Другата тема я изтрих , просто в тази както виждам се пише повече , няма нужда 1 клане да го поствате 2 пъти , да беше някаква голма битка - ок , но това за мене си е чисто клане , даже се чудя дали да не локна тази
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

dim4o написа:QUOTE(dim4o @ Oct 14 2007, 04:32 PM) Другата тема я изтрих , просто в тази както виждам се пише повече , няма нужда 1 клане да го поствате 2 пъти , да беше някаква голма битка - ок , но това за мене си е чисто клане , даже се чудя дали да не локна тази
клане или не виии видите ли ко е паднало ?!?!?!?!

1 ЗНС къде с него там и без него

АМА 1000 ТАНКЕРА БРЕЕЕЕ малииииииииии. Рулираааааа хахаха тая битка е бръкнала много лошо в здравето на сума народ ... То това е по - бъркащо в здравето от това да ти друснат 5к кръста бре :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

бе ае ти свалят 5тек кръста Ваца па ти си иимай транспортен флота , след тва от реца зимам 2 звезди и кат си гол охлюв те чупа от бой
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”