[СЪНЧО]dobrin

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Dobrin
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 22, 2004 3:20 pm
Контакти:

Мнение от Dobrin »

Като цяло нямах голям успех този рунд с големи атаки и победи, въпреки, че се стремях към такива, може би просто нямах късмет или съм случил на кадърни противници. По ми харесваше играта преди 2 години без тези големи екстри за генералите. Тогава полетата за рециклаж бяха за радиус от 20 системи, нямаше СМС известяване, а последно логнати се виждаше от всички.
Но това е, което можах да направя без да съм похарчил левченце за играта. Считам, че в момента притежавам най-развитата флота в играта и въпреки това, че не играя на мини и не се ползвам от привилегиите да виждам и гоня рециклажи и обирам току що пръкнали се (i)-та съм успявал да се задържа в първата десятка.
Ето някои от атаките, които съм запазил. Не мога да ги определя като битки, защото това не е битка, това си е атака. Има много малко така наречени битки в тази игра, и те главно включват защитници, които умишлено влизат в конфликта, докато за останалите то си е главно дебнене, кой се успал, на кого му спрял нета, кой не е внимавал в час, кой закъснява от работа, кой забравил да си спаси флотата и подобни. Наистина ми се искаше за цялото това време да развият играта малко повече и да я направят по динамична.

http://dreaminvader.hit.bg/SoNNe.html
http://dreaminvader.hit.bg/Ossi.htm
http://dreaminvader.hit.bg/Oth.htm
http://dreaminvader.hit.bg/Iceman.htm

Тази последната е от преди 2 дни. Реших да оставя пиратския полет да се извърши успешно с цел Iceman да си прати такъв наново, за да мога да засега точно колко му е времето за атака. Така и стана. Една минута след като направих сейв на ресурса с рециклаторите изпратих 3 атаки с по 120 кръстосвача срещу него в интервал от 10 секунди, втората атака ги засече. Може би Iceman e имал шанс да си вдигне изтребителите, като при спасяването на флотата и ресурса при първата атака си беше оставил газ, за да литнат или пък като въобще не влиза в играта, за да не се обновят след като се приземят и по този начин трите ми атаки да ударят в нищото, но уви...

Ако някога се върна пак да играя - дано се изнанадам приятно от нововъвденията в играта, защото според мен наистина има още какво да се желае.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

прекрасно развит боен акунт - само това мога да кажа......
друг коментар е излишен.....

лека в живота и успех.....
радвам се че се запознахме ;)
Последна промяна от CORWIN на съб окт 13, 2007 9:30 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Proximo
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 14, 2007 9:02 am
Контакти:

Мнение от Proximo »

Добре си раздвижил обстановката в 2 :)

С нетърпение очаквам пак да се завърнеш ,но този път ще сме в един съюз и в една Вселена :)
Последна промяна от Proximo на съб окт 13, 2007 9:28 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”