[*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca
Всеки ,който е в обхвата на Атанас и забрави да си дигне флотата на сейвън ,бива наказван .
Историята и сега не е по различна . Всъщност тя започна вчера . Говорихме си с Атанас по скайп ,когато ми даде доклад от планетата на Литаковеца . Литна веднага без да се замисли ,ангажира мен и фантома за рециклажа .Всичко беше добре организирано ,но така се случи че жертвата влезна минута преди удара . Случва се по някой път .
Но Атанас допълнително беше подразнен от факта ,че получи това ЛС -
litakoveca
2007-12-10 04:01:43 Докладвай
http://stonelha.hit.bg/bf/usr9/litakove ... vslil.html sry za sauznika ti ama i toi si
ostavil flotata cqla no6t...
Днес историята се повтори , Aтанас търсеше отмъщение .Видя ,че Литаковеца е 10 минути офлайн и веднага литна . Отново аз и Фантома бяхме ангажирани за рециклажа .
Битката е налице ,рециклажа е обран .Всички са доволни ,а аз пожелавам много успехи на Атанас.
[*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от paranoia на съб окт 13, 2007 1:05 pm, променено общо 1 път.
- mispa1
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
- Контакти:
paranoia написа:QUOTE(paranoia @ Oct 12 2007, 05:22 PM) [*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca
Всеки ,който е в обхвата на Атанас и забрави да си дигне флотата на сейвън ,бива наказван .
Историята и сега не е по различна . Всъщност тя започна вчера . Говорихме си с Атанас по скайп ,когато ми даде доклад от планетата на Литаковеца . Литна веднага без да се замисли ,ангажира мен и фантома за рециклажа .Всичко беше добре организирано ,но така се случи че жертвата влезна минута преди удара . Случва се по някой път .
Но Атанас допълнително беше подразнен от факта ,че получи това ЛС -
litakoveca
2007-12-10 04:01:43 Докладвай
http://stonelha.hit.bg/bf/usr9/litakove ... il.htmlsry za sauznika ti ama i toi si
ostavil flotata cqla no6t...
Днес историята се повтори , Aтанас търсеше отмъщение .Видя ,че Литаковеца е 10 минути офлайн и веднага литна . Отново аз и Фантома бяхме ангажирани за рециклажа .
Битката е налице ,рециклажа е обран .Всички са доволни ,а аз пожелавам много успехи на Атанас.
Браво `танасе знаех си ,че ще го удрариш
Spasko a.k.a mispa
и реца май излезнал повече :-) успех бате ще те чакам на детмача
Spasko a.k.a mispa