[*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

[*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca

Всеки ,който е в обхвата на Атанас и забрави да си дигне флотата на сейвън ,бива наказван .
Историята и сега не е по различна . Всъщност тя започна вчера . Говорихме си с Атанас по скайп ,когато ми даде доклад от планетата на Литаковеца . Литна веднага без да се замисли ,ангажира мен и фантома за рециклажа .Всичко беше добре организирано ,но така се случи че жертвата влезна минута преди удара . Случва се по някой път .

Но Атанас допълнително беше подразнен от факта ,че получи това ЛС -

litakoveca

2007-12-10 04:01:43 Докладвай
http://stonelha.hit.bg/bf/usr9/litakove ... vslil.html sry za sauznika ti ama i toi si
ostavil flotata cqla no6t...

Днес историята се повтори , Aтанас търсеше отмъщение .Видя ,че Литаковеца е 10 минути офлайн и веднага литна . Отново аз и Фантома бяхме ангажирани за рециклажа .
Битката е налице ,рециклажа е обран .Всички са доволни ,а аз пожелавам много успехи на Атанас.
Последна промяна от paranoia на съб окт 13, 2007 1:05 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

paranoia написа:QUOTE(paranoia @ Oct 12 2007, 05:22 PM) [*PITBULLS*]Atanas срещу [DestinY™]litakoveca

Всеки ,който е в обхвата на Атанас и забрави да си дигне флотата на сейвън ,бива наказван .
Историята и сега не е по различна . Всъщност тя започна вчера . Говорихме си с Атанас по скайп ,когато ми даде доклад от планетата на Литаковеца . Литна веднага без да се замисли ,ангажира мен и фантома за рециклажа .Всичко беше добре организирано ,но така се случи че жертвата влезна минута преди удара . Случва се по някой път .

Но Атанас допълнително беше подразнен от факта ,че получи това ЛС -

litakoveca

2007-12-10 04:01:43 Докладвай
http://stonelha.hit.bg/bf/usr9/litakove ... il.htmlsry za sauznika ti ama i toi si
ostavil flotata cqla no6t...
Днес историята се повтори , Aтанас търсеше отмъщение .Видя ,че Литаковеца е 10 минути офлайн и веднага литна . Отново аз и Фантома бяхме ангажирани за рециклажа .
Битката е налице ,рециклажа е обран .Всички са доволни ,а аз пожелавам много успехи на Атанас.

Браво `танасе знаех си ,че ще го удрариш

Spasko a.k.a mispa

и реца май излезнал повече :-) успех бате ще те чакам на детмача

Spasko a.k.a mispa
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”