... първо да кажа за взаимоотношенията между Sagittarius и SiDjiM (аз) :
Не можем да се наречем врагове, но просто преди повече от месец колонизирах до него, с цел да го ударя ... но той се пазеше много добре, като опитен играч не ми оставяше никакъв шанс ... мисля, че всички го познавате ...
... и така 2-3 седмици стоях при него, той играеше в Спийд вселена, а 3-та играеше от време на време, ето защо беше значително по-малко точки от мен, иначе не вярвам да имам шанс да го дебна, ако играеше сериозно ...
... наблюдавах го, че прави Унита и то не малко, картинката започна да ми става ясна, ... битката щеше да е трудна ...
... дойде време, когато ангажиментите казаха своята дума, аз Мод-нах за повече от 20 дни, а той продължи да играе от време на време, дойде момент да вляза в игра, за да потърся някой, който да приеме предизвикателството да се сбие с мен и аз да приключа рунда, нямаше какво повече да се мъча ...
... днес излязох от Мод, не бях влизал в игра от 19-ти Септември, видях че почти ме е настигнал с точките, разликата беше 5-6к точки ...
... писах в Форума, който желае да се сбие с мен, явно го помислиха за шега и никой не прие ... и както си цъкам, изведнъж Sagittarius ми пише лично съобщение, в което отправя предизвикателство към мен, без обаче да е чел в форума, че аз ще приключвам рунда, просто съвпадение ... той също мислеше да прекрати играта си в 3-та вселена.
Аз разбира се веднага се навих, никой не знаеше флота на другият, няколко минути разговор между двама ни и той литна ... след 1 час и 04 мин. флота му пристигаше ... аз чаках, чаках, чаках ... през това време направихме още малко мохабет ...
... дойде времето на битката, както казах Sagittarius беше с 5-6к точки по-малко от мен, но явно с по-добър флот, просто Унита, които не прощават ...
... няма какво да обяснявам повече, ето ви битката ... :
... не стигнаха рундовете, но все пак битката е добра ...
Относно Рециклажа, остана мистерия кой го грабна, важното е, че на нас не ни трябваше, така че нерви нямаше...
Послепис : ... отправям благодарности към Sagittarius, за доброто отношение и за всичко останало. През всичкото време, в което бяхме един вид съперници, не си разменихме нито една обида по между си, което говори за честната и стойностна личност на Sagittarius , да го кажа с една дума - БЛАГОДАРЯ ...
Последна промяна от SiDjiM на пет ное 09, 2007 5:43 am, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Определено не ми е последният рунд, така лесно не се зарязва Bulfleet ... следващият рунд на Спийд вселена ме очаквайте, този път ще започна наравно с другите и ще дам всичко от себе си ...
... приятелю, reeves
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Няма много за добавяне и от мен. SiDjiM го е описал точно както си беше. Излязох след 4-5 дневен мод и почти веднага му писах. Видях какво има чак когато отворих доклада Който е намазал от рециклажа да си го ползва със здраве
Явно и двамата няма да се откажем скоро от БФ Просто хроничната липса на време и игра от мод до мод не ми допада. Ще остана да играя май само във 2-ра вселена. Така че ще търся къде да забия останалата флота от битката тук, както и в 1-ва и SPEED вселената
Поздравявам SiDjiM и благодаря за битката!
Последна промяна от Sagittarius на нед окт 14, 2007 1:42 pm, променено общо 1 път.
Поздравления и на двамата за добрата битка и моля по темпераментните играчи да вземат за пример отношенията между двама добри противници Късмет ще се видим по другите вселени