Bulfleet Weekly 03.10.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Вселена 1

Класация на играчите по бойни точки:

Класация на играчите по реални точки:

Класация на съюзите:

[Apocalypse] Xades vs. [ASSASSINS] jerk2
[Apocalypse] TaiS vs. [ASSASSINS] jerk2 част 1
[Apocalypse] TaiS vs. [ASSASSINS] jerk2 част 2
[Apocalypse] TaiS vs. [ASSASSINS] jerk2 част 3

Коментара на Apocalypse :
Преди доста време .......
Историйката я има тук
Решихме да си/ му направим играта интересна. Няма да разказвам за атачките нощем и пратените смс-и. Колонизиране, стациониране ... стандартни неща. До днес, когато Xades получи покана
Цитатjerk2
2007-30-09 17:00:57 Докладвай
заповядаи[/quote]
"не чакам втори път да ме канят" каза той и започна едно купуване и продаване на кръстосвачи и рециклатори ... докато всичко си дойде на мястото и флотата литна.
Сигурно доста играчи получиха това ЛС ;)
Цитатjerk2
2007-30-09 18:16:31 Докладвай
искаш ли да ми помогнеш за 1
рециклаж на 4:304:5 ще ти дам 20%[/quote]
Ние решихме, че 20% не ни устройват и ще си го вземем целия :) И не само него - ще приберем на сигурно това, което има и по другите му планети :)
Успяхме :)

jerk2

Накратко защото сега съм в зала, нямам нет в нас . Оставаха 10 минути до битката сървъра на БФ май спря, или нещо такова имах достъп до други сайтове . След малко нета спря изцяло сигурно заради бурята ...

За повече информация ---> ТУК.

Анкети

Този път ще ви представим много трудни и наболели въпроси, за който може би е трябвало да се мисли по-рано . А може да е мислено но не е обявено ... Зададохме следните въпроси :

1.Мислите ли, че първенците по точки накрая на рунда ще си разбият флотите на малки части с цел да натрупат много бойни точки ? Имам предвид някой си разделя флотата и я забива на части в друг, като си оставя достатъчно за да може да победи флотата на другия на малки части .
2.Не е ли лесно по този начин играчите с договорки да издигнат някой на първото място ?
3. Имате ли предложение как подобно нещо може да се избегне ?
4. Кой според Вас е с повече боен опит -> този, който направи 3-4 битки в края на рунда, или 30-40 и дори повече по няколко всяка седмица ?

nero написа:Няма такава върховна глупост !!!
Blood_God написа:1. ДА, ще си разбият флотите. това е ясно!!!
2. Точно поради тази причина ще стане така. Заради уговорки.
3. Да не се съобщава точна дата за края на рунда, да се наказва с изтриване на акаунта подобно "наливане на бойни точки". и т.н. строги мерки.
4. Боец е и този с 5 битки и този с 50. Занули 5 силни играчи и се похвали... или занули 50 слаби и пак се похвали. В крайна сметка според мен играча с най-много бойни точки е с най-много боен опит. нали затова има статистика ;)
Proximo написа:1. Не съм сигурен,но е възможно.
2. Да,лесно е и няма да се изненадам ако стане.
3. Не може да се избегне такова нещо.Играчите на много точки започват да импровизират защото бързо се възстановяват.
4. Лесно е да си на 10К-20К точки,флотата да ти се състои само от кръстове и да биеш тъпаните на галактиката,които си мислят че могат да не правят сейв. Играчите от ТОП-а знаят как да се пазят и всяка една WP е извоювана доста трудно.За това мисля,че те са доста по добри бойци
STORM написа:1.Възможно е да стане така не мога да предвидя тия неща.Това могат да кажат хората от топ 10.
2.Възможно е това да стане както се опитаха старият рунд в втора вселена да направят с цел това макар и благородна.
3.Админа отговарящ за вселена да си отваря очите и да чете по-добре съпорта. Друг начин няма. Както и да бъде безпристрастен.
4.Този играч който направи 30 или 40 или 50 битки а не една ..... зрелищна.Лесно е накрая на рунда да се уговориш с някой и да го удариш ... и си станал първо.
valu написа:Здравейте!
1.Не мисля че от хората в досегашния топ 10 ще има такива уговорки и такива действия,това са хора които принципно играят по определен начин
и затова дърпат бързо в точките,което е предпоставка за по-малко жертви,защото колкото са по-добри играчите,толкова по-трудно можеш да ги удариш-това ви е ясно
2.Мисля че отчасти отговорих и на този въпрос,но само ще допълня че наистина е много лесно да стане уговорка,стига хората да решат да го направят,което малко ме съмнява!Но това си е мое мнение!
3.Не мисля че това би могло лесно да се избегне,защото това за което се сещам е да се издаде забрана за такива атаки на части,което пък трябва да се следи от админите.
4.Определено опит се добива с много битки,но все пак е относително.Може някой вече да му е писнало да дебне и да се бие и да иска вече да си копае спокойно,това не означава че не е бил добър играч преди и няма нужния опит,ако щете вземете мен за пример,този рунд го карам много спокойно,нямам време за дебненици и разни такива...

malak_gad написа:1. Нямам идея дали ще го направят .
2. Лесно е, но друг е въпроса ще стане ли .
3. Мне, пък и не ме интересува дали ще се избегне или не .
4. Ами доста може да се спори по този въпрос. Зависи от битките.

jadai написа:1. Рано е да предполагам .
2. Лесно е и то много .
3. Жълто :Д
4. Този които прави 2-3 на седмица има повече играчи в обсега, а този които прави 3-4 има няколко играчи и много трудно се удрят.. а ако са уговорени битките е нищо работа

Feanor написа:Здравейте.
1.Напълно е възможно да стане така.Няма и да се учудя ако стане.
2.Да дори бих казал прекалено лесно.
3.Нямам някакво определено предложение,но ако админите си вършат работата...
4.Нито едното , нито другото.В топ 100, битки, няколко на седмица - ГЛУПОСТИ. Който оцелее, не е задължително да е пилот, а просто опитен играч.

CallistO

Код: Избери всички

1. Боже как ви е хрумнало такова нещо ... Нямам думи, но щом на вас предполагам, че и на някой друг. Според мен е много глупаво, но ако някой има чак толкова бойни амбиции нека го прави. Аз каквото имам да покажа ще бъде по време на рунда не накрая .
2. Обикновено човека който е на първо място никога не е истинския победител. Моралната победа е за някой друг и повечето хора го знаят това, това дали ще пише 1 пред ника ти не е най-важното.
3.  Единствено ако някой играч забележи трупащо се поле от рециклаж. За друг начин администрацията да му мисли . 
4. :0 много спорен въпрос, и не съм аз човека който би определил някой дали е боец или не . Важно е да не ти пука и да летиш колкото може повече, Това ми е лично мнение. От както играя този рунд 2 меги да видя на планетата литвам. Някой ако му е кеф да чака да разбие 3к кръста, нека си чака 5 месеца.
kimito

1. Според мен ефекта при точките ще е нулев, т.е. в първия случай единият губи другия печели, след  това ролите се разменят. При условие че са с близки точки. Ефект ще има ако единия се разбие на порции изцяло във втория.
2. Не съм се замисля много по т.1, но ако искаш да издигнеш някой му трябва да занули 2-3 ма (може и на няколко пъти) за да го постигне. 
3. За момента нямам. (може би да се взема в предвид и брой битки)
4. Определено този който има повече битки, но може би греша.
GAZENCE

1,Това се е случвало дори и когато нямаше бойни точки,само заради рециклажа.Което води до мисълта, че този рунд е напълно задължително да се случи. 
2.Напълно вярно.  
3.Това не може да се избегне,но може да се направи следното.До сега се смяташе загубената структора,а може да се промени и примерно ако си свалил 40% или повече от  точките на противника след битката получаваш толкова колкото си занулил,а ако е по малко от 40% не получаваш толкова колкото си занулил а по малко.Процента може да не е 40,ако според вас това си заслужава оставям на вас да го доизмислите,благодаря.
4.Естествено че хората който цял рунд правят битки срещу добри и не чак толкова добри съперници са с повече боен опит.
Dieus

1 Не мисля, че първенците ще си направят евалата по този начин. Могат да го направят за гаврата само. 
2 Да, лесно е да се натрупат точки по този начин, трябва да си поиграят и то предимно със защити. 
3 Не може да се избегне с така създадените правила, но няма да се правят корекции в средата на рунда, както спомена и Каос и съм солидарен с това. Трудно се балансира игра, но опити за баланс посред рунда са по-неудачни и дразнещи.
4. Бойния опит е относително понятие. На малките точки може да се млати по 2-3 пъти дневно без да има боен опит. На големите точки да хванеш някой е трудно и една битка в месеца си показва приличен боен опит. Както се вижда, с рециклиране на защити с платени бонуси може да се натрупат и доста бойни точки без да смятам това за сериозен боен опит. Не знам как може да се оцени бойния опит по  достойнство. Аз лично познавам играта на повечето стари играчи и мога да оценя за себе си нещата. Играейки за спорта, не ме вълнуват класациите и ми е достатъчно да видя нещо качествено като битка. Мога да оценя драмата в една битка и да я аплодирам. Според мен това трябва да е достатъчно на един истински боец. Като цяло добрите бойци сега са в средни и малко над средните точки. Гъдела е да се издебнат един друг. На тях мога само да се надявам на качествен екшън. Желая им успехи в дебненето!

messiah

1. Не само е възможно, но е и доста вероятно.
2. Да, доста е лесно, дори граничи с наливане. Но има кой да следи играчите да не прекалят. 
3. Не.
4. Хората, които правят по 30-40 битки на седмица обикновено седят на малко точки, за да бият неопитните играчи и тези, които нямат време за игра. В това да нападаш хора, които не играят сериозно, няма никакъв боен опит.  Хората, които правят по 3-4 битки в края на рунда, обикновено са тези, които до тогава са си рециклирали и копали спокойно цял рунд и чак след 4тия месец са започнали да строят бойна флота. В това също не виждам голям боен опит. Следователно истината е може би в баланса - едновременно да напредваш и с реалните, и с бойните точки, но във вселената в момента, в това и състояние, такива играчи са рядкост. Така че ако трябва да избирам ще се спра на тези с по 2,3 битки, защото те поне са показали игрови качества напредвайки в класацията по реални точки, за разлика от другата група.
macumba

По-скоро не. В челните позиции по точки са играчи с добре развити акаунти. Убеден съм, че имат и достатъчно опит да натрият носа на някой опонент. 
Не знам дали е лесно да подариш 500к-1000к бойни точки ...
Първия се сваля с летене, а не с приказки и ако не заслужава да е първи, едва ли ще оцелее 
Към края на рунда ще си проличи кой е избрал по-добра стратегия.
ZaG

1.2.3.Знам че уговорки ще има, знам какво е в топ 10 - не е за игра там, интриганрства мошеничества всякакви. Няма как да се оправи , казал съм го и друг път - играта е заложена със сериозни пропуски за чийтване, администрацята е под всякаква критика , но не я обвинявам те пари за това не взимат иначе само тя може да предотврати нещата в това състояние, което е играта в момента като сорс и идея. Така че ясно какво ще стане , поредната боза. 4.То е очевадно кой е по- добър - този който отделя повече време, дебне и прави битки , а не да чака уговорките накрая на рунда или случайно да удари някой преди това. Да  седиш на 10к и да биеш  мишки същи бе те прави добър играч -точно обратното , те са по фолеми мишки и от тези които бият. И ако ме питат мен калсацята трябва да нещо средно между точки и бойни точки АМИН.
Хайде със здраве. Надявам се за пореден път да не съм си хабил думите напразно.

Автор : mega_alien
Последна промяна от mega_alien на чет окт 04, 2007 7:38 am, променено общо 1 път.
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Вселена 2

Класация на играчи :

Класация на съюзи :

Продължаваме да ви информираме за промените около голямата война във вселена 2 ™PITBULLS™, CCCP и ЙО-ХО-ХО срещу RedArmy и HeavyMetal . Към коалицията се присъединява и още 1 стар съюзник на HeavyMetal и RedArmy а именно Hellwings . Решихме да зададем няколко въпроса на GeorgeSG, дипломата на Hellwings .

GeorgeSG, Дипломат на Hellwings
Ж. Как и защо решихте да възродите старата си коалиция с RedArmy и HeavyMetal ?
Г. Беше решено спонтанно. Съюзите ни винаги са били в добри отношения и не виждам смисъл да ги прекъсваме :)
Г. Освен това в този рунд се очертава да имаме доста врагове. Затова добри приятели са ни винаги от ползва.
Ж. Това означава ли, че ще ги подкрепите активно в борбата с ™PITBULLS™, CCCP и ЙО-ХО-ХО ?
Г. Войната към СССР вече е обявена. Ако някой от съюзите с които сме в алианс имат нужда от помощ ние ще се отзовем веднага. Вече е ясно, че съюзите са разделени на две основни коалиции - нашата, и тази на СССР, ЙО-ХО-ХО и ™PITBULLS™ .
Г. Тоест, с две думи - да, ще ги подкрепим.
Ж. Какво е мнението Ви за състоянието на всеки от съюзите с който сте във война или в алианс ? Ще се получи ли невероятен двубой ?
Г. Мисля, че все още е малко рано да определям състоянието на който и да е съюз - рунда все още не е напреднал достатъчно и не са се водили сериозни битки.Но все пак бих казал, че както ние, така и съюзите, с които воюваме, са в доста добро състояние и добра бойна форма :) Настроени сме за хубави битки и се надяваме скоро да ги видим тези битки. За невероятен двубой не знам, но двубой ще има със сигурност.
Ж. Този рунд съюза Ви на нови попълнения ли разчита или на стари доказали се играчи? Или и на двете ?
Г. По-скоро и на двете. Определено в редиците ни има добри попълнения, но не липсват и играчи от предните рундове..
Ж. Благодаря това е достатъчно.
Г. И аз благодаря за вниманието :)

Битки

Ето как се застава на първо място по бойни точки :

[Hellwings]Rep7iLe vs. [Hatefuls]CrazYKilleR

[Hellwings]Rep7iLe vs. [Archangels]LiCe

[Hellwings]Rep7iLe vs. [Phoenix]zulkis

[Hellwings]Rep7iLe vs. [Phoenix]Ballyhoo

[Hellwings]Rep7iLe vs. [Archangels]Ariel

Последна промяна от mega_alien на ср окт 03, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.

[/b]
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Вселена 3

Класация на играчи :

Класация на съюзи :

Инатервю с Rosen_00 .
Ж.От колко време играете Булфлийт ?
Р.Играя bulfleet от 2-3 години.
Ж.Защо избрахте този съюз и в кои съюзи сте бил?
Р.В този съюз съм 2-ри рунд в 3-та вселена защото срещнах приятели и много си помагаме иначе по принцип играя в 1-ва, не помня всички съюзи в които съм бил но ето някои от тях-ТИТАН, godsofwar , ВОР
Ж.Как върви рунда за вас?
Р.Рунда се развива добре доста хора натупах а тръпката е в боя.
Ж.Осъществяват ли се плановите Ви за рунда ?
Р.Да плановете се осъществяват за сега на 100%
Ж.Имате ли врагове и кои са те ?
Р.Врагове са всички с които не съм в по близки отношения но на ВОВАКА_lud мисля да обърна специално внимание жалко че напоследък е все в мод.
Ж.Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
Р.Предния рунд в 3-та беше най успешен за мен 9-то място .
Ж.Пожелайте нещо на читателите!
Р. Пожелавам на всички здрави и доходни битки и много успехи в реалния свят :)

Последна промяна от mega_alien на ср окт 03, 2007 8:22 pm, променено общо 1 път.

[/b]
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Вселена SPEED

Класация на играчи :

Класация на съюзи :

[Killer Team] See No Evil vs [Lamez] puhi_puhcho

Невероятна битка . Ситуацията може да Ви се изясни от тази и тази теми в трибуната .
Във връзка с битката зададохме няколко въпроса на участниците .
puhi_puhcho ни даде обобщаващ отговор на всички въпроси така :

ЦитатЩе отговоря така. Като See no Evil се бие в гърдите, че ме е ударил защо наби мод ? Това не са действия на победител![/quote]

See no Evil
Ж. Мислите ли, че ще можете да се справите с пухи и фантома ако тръгнат да отмъщават ?
С. Фантома със сигурност ме чака да изляза от мод за да ме атакува за мен няма проблем а пух той с нищо не можe да ме заинтригува !
Ж. Съюза Ви подкрепя ли военните действия срещу толкова силни противници ?
С. Съюзът ми винаги ме е подкрепял както аз тях във всичко за това сме съюз все пак нали така .
Ж. Целите ли да ги свалите от челните места за да застанете Вие там ?
С.Не крия че съм искал да ги сваля от там за да бъда аз на тяхната позиция но това вече няма да стане защото изчаквам с фантома да се сбия и набивам мод до края на рунда поради никакво свободно време за игра което имам вече .Сега дори само заради тях играя все още по точно заради фантом за да си изпълня обещанието и ще играя може би следващия рунд а забравих да допълня че искам да помогна на другите да застанат на по челни позиции не искам ламез на първите места .
Ж. Има ли и други противници на който кроите подобни неща ?
С. Отговора ми е не за сега освен може би Гамора от Пургатори заради това че си позволи лукса да занули мой съюзник.

Последни новини от вселената : See No Evil е наказан, не се знае за колко време и защо.
paranoia се присъедини към Lamez с което съюза става още по-непреодолим.

Анкети

След обстойно разглеждане на актуалните въпроси във вселена спийд ние се спряхме на 2 интересни теми за анкета . Идеите за тях идват от тук и тук.

А самите въпроси са :
1.Според Вас вселената има ли нужда от гидове ?
2. Какво е мнението Ви за нивото на администрацията този рунд ? Мислите ли, че Milanoff се справя добре ?

jadai написа:За гидове аз лично не съм имал нужда. Доколкото за Milanoff той реже глави, а щом и първия отряза значи става за админ.
steleon написа:1. Категорично съм за присъствието на хора, следящи за спазването на правилата.
2. Както съм отбелязвал вече във форума, за мен нивото на администрацията е най-доброто от началото на играта (имам предвид всички рундове и вселени) и заслугата за това е главно на Milanoff.
EL_DIABOLO написа:По първата точка: преди това беше хардкор вселена и гидове не трябваха но сега е привлекателна и за новите играчи, заради ускорения темп и по-бързото развитие и смятам че има нужда от няколко гида.
По 2-рото: Смятам че админа наистина си върши работата, вярно половината вселена сигурно е оранжева, но щом има нечестни играчи, трябва да си понесат наказанията. И определено е много по-добре от предните 2 рунда, в които или нямаше админ или той отсъстваше за много дълго.
reeves написа:хехххехех .. Ако не бях написал тема във форума дали някога щяхте да се сетите ?
1. Много ясно че трябват гидове ... Днес имах един въпрос и нямаше компетентно лице ,което да попитам ... всичките ми познати казват: ами,"не
знам" .;"може би" и прочие. 2. Миланоф .. ами .. от една страна се радвам че най-накрая наказа мултитата, а от друга много се дразня че наказа половината ми съюз .. може да не е така, но .. информацията ми е че няколко човека бяха се събрали на бира и картофки в един от съюзниците .. и явно са си погледнали акаунтите, за да видят какво става .. не съм много запознат . ама за това се дава 3 дни наказание за ситинг ..
Visit написа:Здравейте. По първия въпрос - всички вселени имат нужда от гидове. Навсякъде се намират новаци и трябва да има кой да им обясни. Дали се обръщат към тях е отделен въпрос. Но възниква и друг въпрос - до колко гидовете си вършат работата. Доста често съм засичал неактивни гидове или такива, които повече от 5-6 дни са офф. Мисля, че това е основния проблем с тях. За втория въпрос - да. Доволен съм от дминистрацията на играта. Преминахме през много администратори и в частност точно тази вселена. А и май тука е доста по-оживено отколкото в другите. Единствено се съмнявам дали е правилно отсъден случая Мулти, Старфайтър, мики. Имам си причини да си мисля, че донякъде ситуацията е нагласена, но това е лично мнение. Като цяло, както написах горе, съм много доволен от администрацията.
atanas написа:Отговор на парвия въпрос не, тука са само майстори.
2 въпрос дам не си поплюва ,твърда рака ,наказва наред .
boilhalata написа:1. Да 2. Да
emo6969 написа:1. Според мен има нужда от гидове.
2.Другото си е ОК .
Sagittarius написа:1. Да има нужда от гидове. Винаги се намират нови играчи, които не знаят доста неща.
2. Доколкото е засегнало моята игра да - справя се. Когато съм питал или молил за нещо е действал бързо и точно.

Заключенията които си вади вестника са --- >
1. Гидове трябва да има .
2. Milanoff се справя отлично като администратор .

Последна промяна от mega_alien на ср окт 03, 2007 6:53 pm, променено общо 1 път.

[/b]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

ХУМОР & ЗАБАВА

kaos написа:Цитат(kaos)Наказвам, когато погледна наказанията. Няма график поради две причини - едната е, че често пъти си правят сметката да използват наказанието като удобна ваканция. Е старая се да им я правя неудобна. А другата е, че се докладва в удобно за докладващия време, така че да може да пусне атака и противника да светне оранжев. Старая се да прееба и тази схема. И все си мисля, че ако някой докладван не е наказан на часа, на "обидения" не му изсъхва левия крак, нали?
-----------------------

И един виц, измислен в работния чат :

-Знаете ли защо булфлийтърите пият от бутилката?
-Защото иначе е наливане....
И една песен за настроение, драги читатели : Queen - Show must go on
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”