[KillerTeam] micky vs otev [ Purgatory]

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Добро утро на всички :p140:

Историята преодставена ми от нападтела :

Цитат : "значи историята е следната... Беше мъгливо навън, бях се наспал, реших да сваля мода и да се огледам. Първата ми цел винаги е мастърчо :74: , но той както винаги редовен сейв. Грабнах малко от него и реших да му разгледам съкафезниците. Опа - съюзниците... :lol: Само Отев светеше и веднага пуснах спай да проверя как му е материала. Доклада страшно ми допадна но беше доста далече за атака онлайн - прекалено скъпа е. :dizzy: И си пуснах нещата по разни и-та. Докато към 7 без нещо просто рутинно го погледнах и видях че е офлайн отдававна. Естествено любопитните шпионки минаха да видят дали е редовен. Оказа се че не е. :c022: И... Стана тя каквато стана :) Писах на пухи че няма да успея да прибера боклука, той пък се забави доста - нямам си на идея взел ли е нещо. Но както се казва - One down, who's next" :p140:

Реца е на топло в складовете на micky :c022: а отговор от защитника не е получен .

битка : http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=918382a
бекъп : http://micky.free.bg/bulfleet/SPEED/micky_vs_otev.htm
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Прекрасна битка :a055: и поздравления за съотборника и мой много-добър приятел :P
Здравата го е омазал а otev а и Purgatory се разбра че само на думи са велики та аз поне друго не видех то не бяха закани абе мани мани :lol: . Форумни бойци :c022: .А за нападателя му пожелавам да ни радва с още такива битки а и в допълнение изкам да кажа че аз изках да се реванширам на нашия съотборник GuttlessKing след като видях че oksi от SPEED team го занули та колонизирах си и се насадих добре с 5-те й планетки на едно място но уви пуснах атака след което получих няколко лс едно от което беше "няма смисъл" и докато разбера какво е изкала да каже и си чакам атаката след което се чудех защо не ми изкарва тъпия доклад а то какво било :c022: тя зе че си изтрла акаунта :lol: :P
micky73
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 25, 2005 4:35 pm
Контакти:

Мнение от micky73 »

мда, та по коментара на лидера на КТ искам малко инфо да дам. Надявам се да стигне до където трябва.
Въпроса е че се оказахме няколко човека които добре съгласувано действаме. Е може би не винаги но достатъчно често.
Казвам го за да вдене администрацията че въвеждаме ново понятие - флуд с атаки. И силно се надявам това да не бъде лимитирано скоро, а ако да - то поне да е в рамките на приличното. 30 едновременни ни устройват ;)
Потребителски аватар
paranoia
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 7:57 am
Контакти:

Мнение от paranoia »

Хубава битка ,с отлична печалба.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

micky73 написа:QUOTE(micky73 @ Sep 30 2007, 08:02 AM) мда, та по коментара на лидера на КТ искам малко инфо да дам. Надявам се да стигне до където трябва.
Въпроса е че се оказахме няколко човека които добре съгласувано действаме. Е може би не винаги но достатъчно често.
Казвам го за да вдене администрацията че въвеждаме ново понятие - флуд с атаки. И силно се надявам това да не бъде лимитирано скоро, а ако да - то поне да е в рамките на приличното. 30 едновременни ни устройват ;)
Ми че то си има ограничение - 10 атаки от 1 човек към 1 планета за 1 ден :a055:
Относно битката - чудесно меле с огромна печалба от добри играчи и перфектна организация за събиране на рециклажа :bravo:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Smoocki

Мнение от Smoocki »

ZNZ написа:Цитат(ZNZ @ Sep 30 2007, 07:54 AM) Прекрасна битка :a055: и поздравления за съотборника и мой много-добър приятел :P
Здравата го е омазал а otev а и Purgatory се разбра че само на думи са велики та аз поне друго не видех то не бяха закани абе мани мани :lol: . Форумни бойци :c022: .А за нападателя му пожелавам да ни радва с още такива битки а и в допълнение изкам да кажа че аз изках да се реванширам на нашия съотборник GuttlessKing след като видях че oksi от SPEED team го занули та колонизирах си и се насадих добре с 5-те й планетки на едно място но уви пуснах атака след което получих няколко лс едно от което беше "няма смисъл" и докато разбера какво е изкала да каже и си чакам атаката след което се чудех защо не ми изкарва тъпия доклад а то какво било :c022: тя зе че си изтрла акаунта :lol: :P

Венаги killerite ste били смешници! :dizzy: :dizzy:
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

ахахахаахха ... дамм .. вярно е :lol:

най-много ме радва ToN .. ахахаха мн се набира тва момче ..
колкото до битката .. късмет .. па и отев си има и други по-важни занимания .. скоро ще има Vendeta ! :crazy_pilot:
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
micky73
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 25, 2005 4:35 pm
Контакти:

Мнение от micky73 »

reeves написа:QUOTE(reeves @ Sep 30 2007, 11:38 AM) ахахахаахха ... дамм .. вярно е :lol:

най-много ме радва ToN .. ахахаха мн се набира тва момче ..
колкото до битката .. късмет .. па и отев си има и други по-важни занимания .. скоро ще има Vendeta ! :crazy_pilot:
Ти зелено ..... такова де си тръгнал бе?
И ти не знаеш, а най-лошото е че и майчето ти не знае.
И явно тука сте само ламери мизерни, казах ви нещо - информацията е ценна джаджа принципно. Ама за вас явно е рано. Пий си млякото и дишай меко. А като се шпионирам следващия път не ми се прави на учуден
Потребителски аватар
t_o_n
Редник (Private)
Регистриран: съб окт 08, 2005 11:05 am
Контакти:

Мнение от t_o_n »

Да бе, Рийвс, слушал съм го вашия съюз. Синьо, оранжево, тия цветова съм ги срещал във вашия съюз. Тук там и по 5та протекция. Няма рядкост.
reeves
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
Контакти:

Мнение от reeves »

:lol: :lol: :lol: :lol: аз не играя за точки ...
ни ми и трябват .. голям прас кой колко ресурс изхарчил ...
уар точките по-интересни ... :crazy_pilot:

ама едва ли някога ще разбереш ..

ударил един път късмет и сега цъфтиш .. дано е за дълго ..
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”