За СМС-известяването

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
GuttlessKing
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 28, 2007 7:09 pm
Контакти:

Мнение от GuttlessKing »

Значи искам да направя следното предложение... При сегашното смс известяване човек вавежда номера си и получава смс при атаката... е да де, но при такова положение аз може да не ваведа моя си номер, а нечий чужд, и при положение че се окажа "касичка", чуждия телефон нема да се отарве лесно от смс-флоода :dizzy: ... което си е гадно, особенно ако не играе бф и не знае каде да се оплаче... нз дали е мислено за това,но според мен решението е да се изпраща код на телефона, който сме въвели, и ако до 1ч. не се въведе кода в играта(прим.) смс-известяването не се активира... да, сиг пак ще има недоволни, че им се мотаят смс-ите , но... кво да се праи, винаги ги има :) .На тази мисъл ме наведе факта, че когато получаваме нанокредити ни праща смс на номера откъдето сме ги пратили, та си помислих, че това все пак е в възможностите на администраторите и затова... Подозирам че ако беше толкова лесно осъществимо, вече щеше да е факт, но просто ми беше чудно от отдавна и затова пиша...

П.С.: надявам се да има място за моето предложение.. а наздраве и лека вечер :a055:
Отговори

Върни се в “Предложения”