max_steel vs [ KillerTeam ] nCuXaPaa Part 2

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Извинявам се предварително , че отварям 2-ра тема ама просто докато се върна от работа темата беше вече заключена .... 1-но АКК си е мое от началото на рунда съм си играл само и единствено АЗ !!
2-ро Наливане или не си е само и единствено моя работа .... Аз съм си губил времето да играя , АЗ си строих тия кораби и АЗ решавам какво ще ги правя .... НАЛИ ???? Щото до колкото знам , атаките В БФ са разрешени ??? Сжети ли бял начи може да го нападам .... Каква е съдбата на корабите си е моя работа ..... Закво да чакам някои да доиде да ме изкърти и да не спя по цели нощи ???? КОлкото до Психара , избрах си го хаотично ... гледах да ми е бял и да е Онлине :) )) (Всеки до 81к можеше да е почелившия ) ..................

Ако има още някой не разбрал или не схванал --> Да пише лично ( ще по загубя малко време да му отговоря )
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Потребителски аватар
SFU
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 27, 2007 6:22 am
Контакти:

Мнение от SFU »

max_steel написа:QUOTE(max_steel @ Sep 26 2007, 07:10 PM) Извинявам се предварително , че отварям 2-ра тема ама просто докато се върна от работа темата беше вече заключена .... 1-но АКК си е мое от началото на рунда съм си играл само и единствено АЗ !!
2-ро Наливане или не си е само и единствено моя работа .... Аз съм си губил времето да играя , АЗ си строих тия кораби и АЗ решавам какво ще ги правя .... НАЛИ ???? Щото до колкото знам , атаките В БФ са разрешени ??? Сжети ли бял начи може да го нападам .... Каква е съдбата на корабите си е моя работа ..... Закво да чакам някои да доиде да ме изкърти и да не спя по цели нощи ???? КОлкото до Психара , избрах си го хаотично ... гледах да ми е бял и да е Онлине :) )) (Всеки до 81к можеше да е почелившия ) ..................
Ако има още някой не разбрал или не схванал --> Да пише лично ( ще по загубя малко време да му отговоря )
Тогава е трябвало да пратиш цялата флота така правят хората които се разбиват/отказват а не на 2-3 части да му е леко , но пък и грешката от части си е и негова да не се е съгласявал или да не е поствал наливане във форума ... :p140:
Последна промяна от SFU на ср сеп 26, 2007 6:18 pm, променено общо 1 път.
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от max_steel »

Добре де не е ли си мой проблем , как ще отида ??? Ти като нападаш питаш ли жертвте ти с какво да им идеш ???? МИсля че всеки има право да напада както си пойска или се бъркам нещо ??? Ако има как ад си жърна флотата , Обещавам ще му я пратя на 9 атаки ..... Пак за наливането , разлика ли е дали аз схте го нападна , той ще ме бутне или той ще ме нападне и аз ще падна ( Ноу сенс )

И най-накрая смао да спомена ... Всеки си има глава на раменете си и си мисли с нея . Така съм решил , така съм направил
Потребителски аватар
SFU
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 27, 2007 6:22 am
Контакти:

Мнение от SFU »

Това е 100%-тово наливане каквото решат админите това нека да е успех в RL без БФ-то (ако изобщо се триеш де) :girl_witch:
3asto taq 3aLoba priqteLiu !!
3ashto iskash da me sasipesh !!
TA A3 M0INTE K0RABI SUM GI 0TGEDAL 0T PUR4E METAL KAT0 DECA SA MI !!
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от max_steel »

SFU немога да те разбера ... Къв ти е дерт-а , искаше ти да си щастливаца ли ??? пак това което ти си мислиш си е твоя работа .... Не ми ПУКА за твоето мнение .... Щи го повторя ... Аз исках да го нападна така , защото мога и искам .... и аз съм играл като теб от началото на рунда и съм стоял пред ПЦ-то , Сега реших че така искам да преключа .... А за триенето не бери грижа , чакам си писмото и до 10 мин ме няма :)

ЕдиТ

Картинките ще се зареждат вече от http://i.bulfleet.com/.
Ако има проблем и не се зареждат, върнете опцията на 'http://i.bulfleet.com'
Изтрити планети: 1569
Изтрити планети: 1791
Изтрити планети: 3509
Изтрити планети: 3487
Изтрити планети: 5544
Изтрит акаунт: 9187
Благодарим ви, че взехте участие в нашата игра!

Готово !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от max_steel на ср сеп 26, 2007 6:57 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
zagi
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 12, 2006 5:21 am
Контакти:

Мнение от zagi »

ще те помним с добро ман :) поне аз :) ще се видим следващия рунд ако решиш да играеш тогава :bravo:
Не вярваш в Бог?!?Гръм да те удари!!!

Не вярваш в KillerTeam ? Да те занулят дано !
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”