Идея за звезден портал

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Frask
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 5:35 pm
Контакти:

Мнение от Frask »

Здравейте, имам идея за звезден портал.
Видях, че има няколко теми по въпроса. Моята идея е следната. Тъй като престационирането на флотите от една колония е много разходоемко откъм газ, с този портал да се избегне това. Цената на портала да бъде близка до цената на фабрика за тертети. Например 1 000 к - метал, 500 к - кристал и 1 000 к - газ. През портала да може да минава само флота - без ЗНС. Портала да може да се използва за прехвърляне на флота само към СОБСТВЕНИ кололонии и планети. За да може за се използва, от планетата, от която излита флота да има свободна енергия примерно най-малко 100 еденици може и повече. Прехвърлянето на флона през портала да не изисква газ, но ако на планетата няма необходимата свободна енергия, полетите да се извършват със скорост и при разход на газ при познатия ни до сега начин. Също така за достъп до проучването да има например минимални скорости за унищожител.
Чел съм за някакъв баланс в играта, но понеже не съм компетентен оставам точните сметки на разработчиците, ако идеята се приеме. :p140: :p140:
Поздрави на екипа
Отговори

Върни се в “Предложения”