Акция на 2bThe1 срещо защитниците

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Когато членовете на 2bThe1 видят някой окопан защитник решават да направят всичко възможно за да ги откажат от този стил на игра. Без много приказки ви представяме какво направиха 2ма съюзници.

[2bThe1]Maq vs [UniteD]wild_su
[2bThe1]slip vs [UniteD]wild_su

Благодарение на crab от SEYMOUR и рециклажа е прибран и разпределен.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
koko_rz
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от koko_rz »

Нямам думи неска е нашия ден. Новите популнения на 2bThe1 показват класа.
2bThe1 TeaM
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Моля ви се, стига с тея битки. Не отричам, че момчето е приличен защитник( например за 3к точки на които е ), но ако започнете да си търсите защитници на вашите точки, а не в долната граница на коефициента, ще спрете много много бързо да ги "отказвате".
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от T-J »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Aug 17 2007, 03:11 PM) Моля ви се, стига с тея битки. Не отричам, че момчето е приличен защитник( например за 3к точки на които е ), но ако започнете да си търсите защитници на вашите точки, а не в долната граница на коефициента, ще спрете много много бързо да ги "отказвате".
А ти нещо неможеш ли да си затраеш когато не ти хареса нещо ?
Варно, че всеки има право на мнение, но понякого трябва да си запазиш мнението само за себеси.
Или май нещо завиждаш, че 2b... мачкат тоя рунд и те е яд много ??
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Мачкат? Я ми покажете някой сериозен играч, когото сте отказали. С два дни игра седмично съм на бойните и ресурсните точки на Мая. Мачкали били. 3 теми за 4 дни, на това му се вика егати рекламата. Да, браво, отборна игра - хубаво. Ама да почна да си поствам грабежите по тая логика.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
The.Devils.Own

Яко завиждам

Иначе, щом желаете 5:289:4 .

От понеделник до петък съм на линия. Даже да ви улесня от 10ч до 19ч всеки делничен ден.

П.С. Е аз днес нарочно си поставих всички сутрешни грабежи, но единия от модераторите затвори темата...
Последна промяна от The.Devils.Own на пет авг 17, 2007 3:24 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от T-J »

Не съм в играта и немога да ви кажа кого са занулили с точност. Но неможете да им го отречете, че не са едни от най-бойните съюзи. А и не кажи ми, че "ГОЛЕМИТЕ" играчи зануляват само "Големи" играчи а не и новобранци.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Не ме разбираш правилно - хубаво е, че летите. Но да си мислите, че сте уникални и ненадминати и да се надявате да спечелите публично признание с биене по гърдите в Трибуните - ето това дразни. Maq е избрала много по-добра политика. Оставила е делата да говорят. А останалите, с вашето нетърпение да получите слава и уважение, съсипвате труда и. Най-много да ви лепнат етикет "форумни лъвове", без значение истина ли е или не. След това каквото и да правите, реакцията ще е "маани ги тия, само вдигат пушилка".
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от T-J »

Jade никой не е казал, че сме уникални или нещо такова. Още повече, че аз в момента нямам време за игра и неиграя. Просто защитавам приятелите си от такива като Devil-а дето като видят няколко хубави битки макар и срещо новаците.

ПП. Айде да сложите 1 ключ да не оспамим темата още повече. Все пак 2мата са си направили труда да направят нещо яко, а ние, ние оспмихме темата.
Последна промяна от T-J на пет авг 17, 2007 4:07 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Колкото и да ти е странно, не ми пука чия е битката. Аз лично играя почти откакто я има играта, но в никакъв случай не бих си сложил пред името ветеран или велик/добър играч. Аз просто съм това, което съм.

Вашите двубои не може никой да ги умаловажи. Те са тук вече. Но като човек, който отваря трибуните 2 пъти в месеца ми се иска да видя нещо интересно. Не само "този от 5 дни не беше влизал и аз го ударих" ! Особено ме дразнят акции срещу защитници, които са на 2 пъти по-малко точки от вас и гръмките изказвания в съответната тема.

ЕДИТ: Тоя си нямам и идея на колко точки е, но виж мотивацията !
Иии Лоуд винаги завиждам на чуждите битки, най-вече на тея от 2bThe1! Всъщност само на техните. И не че завиждам, ще ми се да съм в ролята на прекарания, щото ще ме прекарат от 2bThe1 !
Последна промяна от The.Devils.Own на пет авг 17, 2007 4:35 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”