Multyaccounter vs [ xTreMeTeam ] JPS

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

[quote=""Multyaccounter""]Както всички знаете вселената стартира без почти никакви предварителни данни.В последствие се разбар, че няма да се продават расови кораби, а накрая - че ще се продават.Много конфедерати тръгнаха да продават специалния си кораб, което доста ме подразни...
Първо бях стационирал до SIEMENS, но след като му отмъкнах няколко милиона ресурс той пусна поредната ПРОтекция, обяснявайки как в света на БФ го знаят като `великото про HuKu` и си позволи да ме `нахрани`.За което, той получи няколко наказания по ден и 22ч, надявах се да излезе от наказанието но нейсе - след 1 ден трупане на ресурс - не издържах и го изхарчих.А през деня бях шпионирал JPS и разговорите, които проведохме с него водеха до това, че той продава танкери и то в изобилие.Много се подразнех от този факт.И Тази нощ към 4:30 видях, че е офлайн от 20 минути, шпионирам и какво да видя 380 кръста и няколко танкера.Без да смятам битката пускам атака с флотата, стационирана на планетата до SIEMENS.По-късно сметнах битката и видях, че се получава равна, ако има колкото мен % защита.Това обаче не пречеше да му попилея танкерите и да има рециклаж - и летях без да спра.след 30 минути атака, битката беше факт - един анти-играч, който продава танкери по-малко.

Multyaccounter vs. [xTreMeTeam] JPS

Рециклажа е събран без 240500 газ. , но нямаше подготовка и това е.[/quote]
Последна промяна от puhi_puhcho на пет авг 17, 2007 10:40 am, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Да... това с продажбата на расовите кораби доста обезсмисля играта. Раса конфедерация просто е излишна в случая. Кой ще играе конфедерация като може да зима повече ресурс от мините с тертети или да си купува по евтини кораби с нокси. Е да. Ще има няколко играча, които ще разчитат да се препитават от продажбата на танкери, но просто много глупава постъпка от страна на администрацията.
За битката какво може да се каже... Просто Multyaccounter показва няколко класи над другите играчи този рунд и това си е :c022: ... Успехи за напред :a055:
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Taison написа:QUOTE(Taison @ Aug 17 2007, 12:34 PM) ... Просто Multyaccounter показва няколко класи над другите играчи този рунд и това си е ...
Eми то и аз ако играех по цяла нощ всеки ден и аз ли щях да съм няколко класи над другите? Просто той е решил да играе по 20 часа на ден и това си е негово право :c022: Аз ако ставах всеки път през нощта когато ми прати СМС от него щях да навъртя километри от кревата до компа само :lol: Затова вече си изключвам GSM-а през нощта и го оставям да си ме граби за 7-8 часа, но поне си поспивам. Нека да не бързаме още с генералните изводи има още много време до края на рунда :a055:

Едит: За доказателство виж часа на битката :)
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет авг 17, 2007 12:13 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 11, 2007 7:16 pm
Контакти:

Мнение от Darks »

Браво колега по 1 време се стига до там че нямаше рецки :c022: и се наложи та тарсим хора които продават за да можем да саберем рециклажа но в крайна сметка той беше сабран за около 2 часа и половин :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415348][/url]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Не пак същата история деба.

Изрично му казах да си смени ника като иска да ми поеме ацц-то, даже и нано му оставих.

Та да си знаете, това е ПсИхАрАаа или нещо такова ;)

П.П. интересно ми е дали поне аватара ми е сменил ?

Edit: Поне в инфото си е написал, че съм му дал ацц-то си като съм бил на 2к ;)
Последна промяна от JPS на пет авг 17, 2007 1:14 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

JPS написа:QUOTE(JPS @ Aug 17 2007, 02:10 PM) Не пак същата история деба.

Изрично му казах да си смени ника като иска да ми поеме ацц-то, даже и нано му оставих.

Та да си знаете, това е ПсИхАрАаа или нещо такова ;)

П.П. интересно ми е дали поне аватара ми е сменил ?
Да махнал го е не се притеснявай :) Последно като ми писа беше без аватар, а че е Психара го разбрах от профила му там е написал, че той ти е поел акаунта :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Holyday
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от Holyday »

и аз съм на мнението на Сикси.. че мулти седи 20часа, седи, нема лошо, щом му прай кеф :)
иначе браво мулти :bravo: , ако не бяха променили рециклажа на 50%, нямаше да я има тая битка :)

@JPS между другото Психара е поканил половината Топ в съюза си, с обяснението че ще е 1ви :D
Потребителски аватар
derailer
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от derailer »

Той този играч /сега играещ с този ник мултиакаунтър / винаги играе по 20 часа ,не му е за 1ви път ,няма и да му е за последен като го знам :) .. :P
Просто спомен във времето..
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Екстра битка !!!

Погледна по форумите все ДПС/JPS плескан , и все оправдания .... не бил той, не чул не разбрал :)
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мултииии :a055:

Aма повече поздравления за битката ще получиш таратанци, кат не пишиш в скайп и не си ми изпълнил обещанието да ма запознайш с госпожа Multyaccounter, ша си гледаш работата. Ламе :) .
Последна промяна от LoaD на пет авг 17, 2007 5:24 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”