Multyaccounter vs [ xTreMeTeam ] JPS
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- puhi_puhcho
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
- Контакти:
[quote=""Multyaccounter""]Както всички знаете вселената стартира без почти никакви предварителни данни.В последствие се разбар, че няма да се продават расови кораби, а накрая - че ще се продават.Много конфедерати тръгнаха да продават специалния си кораб, което доста ме подразни...
Първо бях стационирал до SIEMENS, но след като му отмъкнах няколко милиона ресурс той пусна поредната ПРОтекция, обяснявайки как в света на БФ го знаят като `великото про HuKu` и си позволи да ме `нахрани`.За което, той получи няколко наказания по ден и 22ч, надявах се да излезе от наказанието но нейсе - след 1 ден трупане на ресурс - не издържах и го изхарчих.А през деня бях шпионирал JPS и разговорите, които проведохме с него водеха до това, че той продава танкери и то в изобилие.Много се подразнех от този факт.И Тази нощ към 4:30 видях, че е офлайн от 20 минути, шпионирам и какво да видя 380 кръста и няколко танкера.Без да смятам битката пускам атака с флотата, стационирана на планетата до SIEMENS.По-късно сметнах битката и видях, че се получава равна, ако има колкото мен % защита.Това обаче не пречеше да му попилея танкерите и да има рециклаж - и летях без да спра.след 30 минути атака, битката беше факт - един анти-играч, който продава танкери по-малко.
Multyaccounter vs. [xTreMeTeam] JPS
Рециклажа е събран без 240500 газ. , но нямаше подготовка и това е.[/quote]
Първо бях стационирал до SIEMENS, но след като му отмъкнах няколко милиона ресурс той пусна поредната ПРОтекция, обяснявайки как в света на БФ го знаят като `великото про HuKu` и си позволи да ме `нахрани`.За което, той получи няколко наказания по ден и 22ч, надявах се да излезе от наказанието но нейсе - след 1 ден трупане на ресурс - не издържах и го изхарчих.А през деня бях шпионирал JPS и разговорите, които проведохме с него водеха до това, че той продава танкери и то в изобилие.Много се подразнех от този факт.И Тази нощ към 4:30 видях, че е офлайн от 20 минути, шпионирам и какво да видя 380 кръста и няколко танкера.Без да смятам битката пускам атака с флотата, стационирана на планетата до SIEMENS.По-късно сметнах битката и видях, че се получава равна, ако има колкото мен % защита.Това обаче не пречеше да му попилея танкерите и да има рециклаж - и летях без да спра.след 30 минути атака, битката беше факт - един анти-играч, който продава танкери по-малко.
Multyaccounter vs. [xTreMeTeam] JPS
Рециклажа е събран без 240500 газ. , но нямаше подготовка и това е.[/quote]
Последна промяна от puhi_puhcho на пет авг 17, 2007 10:40 am, променено общо 1 път.
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
Да... това с продажбата на расовите кораби доста обезсмисля играта. Раса конфедерация просто е излишна в случая. Кой ще играе конфедерация като може да зима повече ресурс от мините с тертети или да си купува по евтини кораби с нокси. Е да. Ще има няколко играча, които ще разчитат да се препитават от продажбата на танкери, но просто много глупава постъпка от страна на администрацията.
За битката какво може да се каже... Просто Multyaccounter показва няколко класи над другите играчи този рунд и това си е
... Успехи за напред 
За битката какво може да се каже... Просто Multyaccounter показва няколко класи над другите играчи този рунд и това си е
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Eми то и аз ако играех по цяла нощ всеки ден и аз ли щях да съм няколко класи над другите? Просто той е решил да играе по 20 часа на ден и това си е негово правоTaison написа:QUOTE(Taison @ Aug 17 2007, 12:34 PM) ... Просто Multyaccounter показва няколко класи над другите играчи този рунд и това си е ...
Едит: За доказателство виж часа на битката
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет авг 17, 2007 12:13 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
JPS
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
- Контакти:
Не пак същата история деба.
Изрично му казах да си смени ника като иска да ми поеме ацц-то, даже и нано му оставих.
Та да си знаете, това е ПсИхАрАаа или нещо такова
П.П. интересно ми е дали поне аватара ми е сменил ?
Edit: Поне в инфото си е написал, че съм му дал ацц-то си като съм бил на 2к
Изрично му казах да си смени ника като иска да ми поеме ацц-то, даже и нано му оставих.
Та да си знаете, това е ПсИхАрАаа или нещо такова
Edit: Поне в инфото си е написал, че съм му дал ацц-то си като съм бил на 2к
Последна промяна от JPS на пет авг 17, 2007 1:14 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Да махнал го е не се притеснявайJPS написа:QUOTE(JPS @ Aug 17 2007, 02:10 PM) Не пак същата история деба.
Та да си знаете, това е ПсИхАрАаа или нещо такова![]()
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
Мултииии
Aма повече поздравления за битката ще получиш таратанци, кат не пишиш в скайп и не си ми изпълнил обещанието да ма запознайш с госпожа Multyaccounter, ша си гледаш работата. Ламе
.
Aма повече поздравления за битката ще получиш таратанци, кат не пишиш в скайп и не си ми изпълнил обещанието да ма запознайш с госпожа Multyaccounter, ша си гледаш работата. Ламе
Последна промяна от LoaD на пет авг 17, 2007 5:24 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.