Класация на играчите по бойни точки
[2bThe1]Marto16 vs [Gothic]KbgE_e_5aTk0
ЦитатПоредния добър ден за Генерал Marto16. След цял ден "лесна" игра под формата на обиране на касички и прочие, Генерала реши да внесе малко интрига в играта си. Реши усилено да потърси следващата си жертва. За жалост всичко живо се бе изпокрило, кой ваканция, кой се вдигнал, кой в протекция. Генералът започна да се отчайва, че няма да успее да разгроми никого днес. Когато внезапно се появи KbgE_e_5aTk0. Сякаш от нищото, като манна небесна. Marto16 се зарадва много. Без да се замисля той тръгва към противниковата флота. По средата на пътя обаче пристигат противникови подкрепления. Това не сплашва така устремения и зажаднелия за кръв Marto. След доста дълго чакане 2те армади се срещнаха и битката започна. Генерала не показа и капка състрадание към противника си и успя да спечели битката.[/quote]
fasho, лидер на Apocalypse
=====================
Как се казвате?
fasho, това е достатъчно.
От къде сте?
От България.
На колко години сте?
36 и 7.
С какво се занимавате?
С БФ.
От колко време играете БФ?
2-3 г.
Кажете нещо за съюза си?
Само познати.
Имате ли новобранци и как се справят те?
Не и няма да има.
Как според Вас ще се развие рунда?
Нищо не се знае.
Според Вас справедливо ли е новото класиране на съюзите по бойни точки?
Да, писна ми миньорите да са първи.
Пожелайте ни нещо.
Справедливи администратори, без пристрастия към определени играчи.
koko_rz, Лидер на 2bThe1
======================
Как се казвате?
Калоян Николов.
От къде сте?
Разград.
На колко години сте?
На 20 години.
С какво се занимавате?
В момента съм студент в Русе.
От трети рунд, но по- сериозно от четвърти.
Кажете нещо за съюза си?
Съюза е създаден от приятели RoLeXa, zl0b1l, Maq, Koko_rz, Jeff След като се отделихме от ВОР, още през първият рунд станахме 41 - ви, а пети рунд завършихме на 31 - во място. Летци сме, всичките играем за шоуто. До този момент се справяме много добре.
Новобранци имаме, но те са в подсъюза 2bthe1 two. Някои от тях имат голям потенциал и съм убеден, че скоро ще се изкачат до главния съюз.
Трудно може да си представя как ще се развие рунда. Знам само, че ще бъде много интересно по нататък.
Класирането по бойни точки дава възможност за много интересни битки. Който иска да бъде първи трябва яко да троши флоти
Пожелайте ни нещо.
Пжелавам ви лек и безавариен рунд.
Xstasy, лидер на съюз КИНТЕКС АД
===========================
Как се казвате?
Стенли. В тъмния свят на БФ известен още и като mr. xstasy и Данъчният.
От къде сте?
София, макар често да си мисля, че всъщност съм от друга планета, определено не с координати от БФ
На колко години сте?
31 години по лична карта, но според майка ми на 4. Тя винаги е права жената, тъй че отговора е 4 годишен.
С какво се занимавате?
Работя хобито си, но по- правилно ще е да се каже, че играя БФ, а като ми остане време - работя.
...от времето, когато на земята бродеха динозаврите, Лили Иванова и скалните рисунки още не бяха на мода
Кажете нещо за съюза си?
Съюза ми е моя почти сбъдната мечта. Защо "почти"? В него сме аз и една страхотна мацка, а ако мацките бяха две мечтата ми щеше да е напълно сбъдната.
Новобранци при нас няма - само хиени в благовиден вид.
Рунда ще се развие според очакваното - пълна победа на циклофрениците.
Напълно!
Пожелайте ни нещо.
Пълна забрана на он-лайн игрите и откриване на лек за вече зависимите