Битката няма история просто 1 ден си тарсех жертва и видях че отх не беше влизал от няколко часа пуснах сонда и видях че си е забравил и флотата ... веднага пратих рецки и след няколко минути пратих и атаката но за мое нещастие битката заварши на равно защото забравих да си мотивирам флотата ...
(остатака от рециклажа беше събран от приятел)
Apocallypso написа:Цитат(Apocallypso @ Aug 7 2007, 10:44 AM) Нещо не я схванах тая битка. Яко загуба ... и ако твоя приятел е взел ипроцентче ... нещата стават ептем лоши. Обяснимо е само ако има личен мотив ...
Или ако се играе за кеф?Успех в търсенето на изгодни битчици.Меги, реци и прочие се бият на печалба !
Иначе битката е добра Този рунд в СССР явно няма много сериозни играчи...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Apocallypso написа:QUOTE(Apocallypso @ Aug 7 2007, 08:44 AM) Нещо не я схванах тая битка. Яко загуба ... и ако твоя приятел е взел ипроцентче ... нещата стават ептем лоши. Обяснимо е само ако има личен мотив ...
ударих го за кеф ... загубите все ще ги възтановя някак си
Браво, битките не винаги се правят за печалба. Важното е да се забавляваш
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
awe sme6nik bil sym si zabrail flota!kakto se kazva ne tozi koito te debne ti e nai-lo6iq vrag a internet dostav4ika!ako imax slu4aino 3 dena internet ti 6te6e da si stopeniq 6toto si zletak!cql pld nqma net"gg bit i evrokom"kvo da naprava!SAJALQVAM 4E POSRAVAMIH SAUZA!drugiq rund 6te ste MOI.......
amnesty - 3 дни за латиница!!!
Последна промяна от oth на чет авг 09, 2007 10:29 pm, променено общо 1 път.
знам, че е против правилата но
много се издразних сложи това във
форума.
А случайно да си чувал за
смс-модове, интернет зали и така
нататък.
п.п. НЕ ВЪЗМОЖНО Е ЦЯЛ ПЛОВДИВ ДА
НЯМА НЕТ. Имаш ли си на представа
кого лъжеш да не сам от вчера на
тази земя ?!