(не съвсем подходящо.....)
ДЕЙСТВИЕ 2fourheads написа:Господин Протекция(mazen1)
Господин Протекция беше един от многото новобранци във вселената. Той, както и много други като него, си нямаха хал хабер за какво иде реч в тая игра наречена Bulfleet.
За негова сметка аз, (знайният и незнаен генерал на DTD ) fourheads, бях в играта от началото на 1-ви рунд (естествено с 1-2 паузи между рундовете, но все пак имам представа за какво се боря в пустата галактика).
И така започна славният 6-ти рунд, в който аз и господин Протекция се случи да бъдем в непосредствена близост – само на една слънчева система разстояние.
Естествено, аз много се въодушевих, когато видях до себе си бъдещата ми касичка.
Почувствах се сигурен, че няма да остана “гол и бос” и без “пукната пара” в тази гигантска вселена.
И така, обрах моята касичка 1-2 пъти, след което започнаха масови шпионажи от съюза на уважавания г-н Протекция...Нещата постепенно се задълбочиха... касичката ми (незнайно откъде) натрупа доста точки. Тъкмо се канех да убия и малката надежда, останала в Протекция, когато изведнъж видях, че е пуснал протекция. Колко нормално звучи – г-н Протекция пусна протекция. Сигурно още се чудите защо, аджеба, го наричам така. В последствие ще разберете иронията ми.
И така след тази негова протекция, аз се амбицирах още повече да му разбия илюзиите за оцеляване и си направих колония точно до него.
Той явно доста се е уплашил, защото му оставаха още няколко часа от протекцията, но за всеки случай, той пусна още една. И така “аз чакам, чакам, вечно чакам...” , както се пееше в една песен...
Дойде славния момент, в който протекцията на г-н Протекция (хаха) отново се изчерпа. Нетърпелив да го забърша, аз веднага пуснах атака към него. Той вдигна мижавите си 10-11 кръстосвача, заедно с ресурса си, и изчака атаката да отмине.
След това г-н Протекция, не пак - отново пусна протекция...
Сега седя и чакам, чакам да видя как ще се развият нещата. Добре, че има право само на 5 протекции през целия рунд, защото имам чувството, че той нямаше да излиза от нея...
В момента единствено протекцията ме спира да го разнищя, но какво от това... аз ще чакам... краят на тази история наближава. Очаквайте продължението...
Днес в 19:39 часа, поредната протекция на господин Протекция изтече. Уверен че fourheads няма да има смелост да го атакува, тъй като ще понесе сериозни загуби, той въобще не благоволи да се мерне дори да нагледа планетата и флотата си. И за съжаление на зрителите, които си бяха подготвили достатъчно количество пуканки, очаквайки сериозен и дълъг спектакъл, краят настъпи прекалено бързо.... само след 30 минути.
[DTD]fourheads vs. [warez.ru]mazen1
Останалите кръстчета на противника бяха оставени като компенсация на публиката, която си тръгна от салона полуразочарована от краткия развой....
КРАЙ
Рециклажа е частично събран от DTD.
PS. Сори за маймуняците в доклада, но ако някой ми каже как да го оправя - ще го оправя.....