RoYaL:
(автор)
Ами кисна си аз в IRC и умирам от скука... тук там някой prv, изпълнено с нечовешка простотия... и изведнъж preston ми пише, 'писах му на тоя ботик, че излизам да не ме напада и той веднага литна'.Спонтанно действие... хм... накарах го да ми каже за колко време пътува и колко му остава.Разбрахме всичко и изчислихме до точност.Но какво да видя, едните бойни във 2ра, другите в 1ва, и останалите в 5-та... еми няма как да ги събера и веднага с наличните в 5-та литвам за уречения час.Но след като литнах се сетих, че трябва да изчисля какво ще стане... а все още не знаех какво има въпросния.Атаката към preston мина и видяхме 100 кръста, олеле, та аз летя само със 60 бойни и не пуснах 12 рунда.Знаех, че preston има 70 кръста и му казах да мине секунда след мен.Изчислихме и това.Неговата атака минаваше секунда след мен.Времето си течеше, направих само един шпионаж на защитника.5 минути преди битката опитах отново, но сървъра сбози... Дойде малко преди атаката, когато вече беше късно да шпионирам и само тръпнах да видя доклада, оставаха последните секунди, а никой не знаеше какво ще стане... иии БУМ...
[ВЕТЕРАН] RoYaL vs. Nanobotik
секунди след това минава и preston, за който до последно знаех, че лети със 70 кръста... но уви, само 22, негов фал...
[ВЕТЕРАН] Preston vs. Nanobotik
Защитникът твърди, че заради сървъра сме го ударили, по негови изчисления, не сме го засичали.По наши - го засичахме.И все пак, за да докажем, че не сървъра винаги помага се проведе наказателна акция по въпросния... След 20:00 сейвънът с остатъка от флот му се върна, а него никакъв го няма.Веднага Preston се нае да го освободи от мъките.
[ВЕТЕРАН] Preston vs. Nanobotik (part 2)
и един грабеж(само документиран)
[ВЕТЕРАН] Preston vs. Nanobotik (part 3)
Изчакахме, за да литне и по планетите му в 5-та, но 10 минути след това някой довърши наказателната акция и червеното пред 2-те му планети в 5-та галактика светна. Всичко бе довършено. По-късно Nanobotik влезе и се изтри.
Една спонтанна постъпка...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от LoaD на съб авг 04, 2007 10:44 am, променено общо 1 път.