[ HeavyMetal ] Dimorese_vs_[ ALDAN ] jokeyfirst

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Antihrist

Мнение от Antihrist »

Историята започва преди два месеца,когато Dimorese занулява jokeyfirst поради простата причина,че на на въпросния му пада нета за продължение на 15ч. След което jokeyfirst,решава да си отмъсти на Dimorese,и само заради него продължава да играе.И така се получава,че Dimorese незнайно по какви причини набива мод и го няма 13 дена,за който jokeyfirst дръпва и минава въпросния със флотата.
И ето,че днес Dimorese вижда,че неговия враг не е на линия и решава да се опита да мо бутне планетата със което да му заличи и флотата.Но опита му е неуспешен и той отново набива мода.
Ето я и самата битка :
[ HeavyMetal ] Dimorese_vs_[ ALDAN ] jokeyfirst

Рециклажа е извозен от член на Фирма "УЖАС" - Висококачествени услуги по домовете. Работи с материали на клиента.

2007-30-07 16:51:46

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1325808 метал
1325808 кристали
662904 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Защитника играе само от 4-ри месеца :a055:
Последна промяна от Antihrist на пон юли 30, 2007 3:34 pm, променено общо 1 път.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Браво Dimorese :) Жалко за %-та и днес сутринта беше доста голям % но това е и друга тема
Опитвай пак и така :crazy_pilot:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Антихристе какви ги говориш аз играя от по-малко от 4ри месеца а бия защитника в 5-6 рунда и стрелям с над 20млн дмг а той с 8...
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

браво комши добре си го натресъл, а аз виках да те бия с знс-та :)

Spasko a.k.a Mispa
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Димо, следващия път :) Сега не, ама другия може и да не му се размине :)
Румпи, играх 2 месеца и пак те бия в 6-7 рунда :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ау не ако броим модовете ми и аз играя под 3 но това е отделен въпрос,а с тея 3к кръста сигурен ли си че мме биеш в 6 рунда а не в 10-11 и то на загуба?
Taison
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет мар 02, 2007 8:58 pm
Контакти:

Мнение от Taison »

Радвам се на такива нападатели и то много :lol: :)
Всичко е на психологическа основа...
[img]http://interesen.net/images/fbfiles/images/3sw5209200yu.gif[/img]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Купуваш диня и я разбиваш в съседати с голямата уста. Какво толкова?

п.п. Друг път трябва да съм онлине, за да не ми събират боклука хиените.
Antihrist

Мнение от Antihrist »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jul 31 2007, 03:32 PM) Купуваш диня и я разбиваш в съседати с голямата уста. Какво толкова?
п.п. Друг път трябва да съм онлине, за да не ми събират боклука хиените.
Боклука го събрах точно 0.32 секунди след битката :) за твое сведение :a055:

ЦитатРъмполино :Антихристе какви ги говориш аз играя от по-малко от 4ри месеца а бия защитника в 5-6 рунда и стрелям с над 20млн дмг а той с 8...[/quote]

Нещо да съм казал за теб? :dizzy:
Последна промяна от Antihrist на ср авг 01, 2007 12:56 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”