http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4582421d
СЪЮЗА В КОЙТО БЯХ Е "МОРСКИ ВЪЛК" ЧАО НА ВСИЧКИ
П.П. Ето и БЕКЪПА -> http://store3.data.bg/mmonk/bericht2.php.htm
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Да страхотна, а браво кажи на баба си, стига си хвалел играч от твой съюз, цялата истина, че взе да ми писва от играта и Мерито можеше да си остане с разходката, тъй че надали заслужава твоето измислено браво, нали има варианти, да се избяга, да се продадат всички корабиRumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jul 27 2007, 03:29 PM) Браво Мери страхотна битка
Нямаше кой друг освен теб да прибере на мерито от твоя съюз рециклажа, аз това го знаех откакто ти започна да ме следиш, каспарчоRRStoyanov написа:QUOTE(RRStoyanov @ Jul 27 2007, 04:32 PM) Цялата история е много интересна, дано някой се навие да я напише.
mmonk написа:QUOTE(mmonk @ Jul 27 2007, 05:32 PM) Нямаше кой друг освен теб да прибере на мерито от твоя съюз рециклажа, аз това го знаех откакто ти започна да ме следиш, каспарчо![]()
Едно ме е яд само, че нямаше около мен кой да ми помогне, бях абсолютно сам, съюза ни се стопи заради немарливата игра на членовете.
За това браво не на мерито, а на останалите членове на нейния съюз, защото се подкрепят. ако някой път пак заиграя(макар че ме съмнява), ще си търся съюз със сериозни играчи, на които ще съм готов да помагам и ще приемам тяхна помощ. Никога не съм играл като булфлийт генерал, не обичам подаянията във вид на такива комерсиални помощи, това аз наричам истинска игра.
Не играеш ли малко повече от 3 месеца , и ме поправи мкс_1994 нали това ти беше ника :? , но не ти ли дадоха това ацц ?Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jul 28 2007, 04:14 AM) Абе монк ти съвсем не си у ред,казвам браво на Мери защото наистина го заслужава.Не съм от боудли а от HellWings но това е отделен въпрос,нали трябва да се спами от твоя страна...Без значение дали си бил отнайн или не битка е имало и затова казвам браво,Мери го заслужава...А с нея даже не сме и приятели само познати,сега бих искал да те помоля да спрес с излишните коментари...А и ако трябва да се хвалим аз играя някъде от 3 месеца ако не и по малко и съм 105к и с вече изчезналата ти флота те бия както си иска м,но не иде за това реч...Приятно лято...