Няква там таралежка, от [болдли] срещу мен mmonk, бях онлайн, не избягах

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

mmonk
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 11:05 am
Контакти:

Мнение от mmonk »

Ето и битката, май ще се ходи на море, усещам аз :) , и без това се чудих, какво ми тежи, а то била тази игра :)
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4582421d
СЪЮЗА В КОЙТО БЯХ Е "МОРСКИ ВЪЛК" ЧАО НА ВСИЧКИ
П.П. Ето и БЕКЪПА -> http://store3.data.bg/mmonk/bericht2.php.htm
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 1:15 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Браво Мери страхотна битка
RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

Цялата история е много интересна, дано някой се навие да я напише.
There Is OnLy One!
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jul 27 2007, 03:29 PM) Браво Мери страхотна битка
Да страхотна, а браво кажи на баба си, стига си хвалел играч от твой съюз, цялата истина, че взе да ми писва от играта и Мерито можеше да си остане с разходката, тъй че надали заслужава твоето измислено браво, нали има варианти, да се избяга, да се продадат всички кораби :oh_kotiooo:
Забележете само !!! Бях си он-лайн, мой голям приятел Dart Vader от [The Empire] може да го потвърди, освен това, сметнете разликата в силите ни и нейната загуба(дето била я пресметнала уж :lol: ). Аз на 72000 т тя на 125000т. Усещате ли накъде бия, точно пресметната игра от моя страна със съвсем малко трупане на кухи точки. Имаше играчи на по 100к, които ги гърбех отвсякъде, като например 2:402:15, сега нещо по странен начин стана 86к от 107к(имам съмнения за мулти). Освен това, аз почнах този рунд преди има няма 3 месеца. Как то и да е, приятна почивка на всички, през това лято :a055:
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 10:42 pm, променено общо 1 път.
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

RRStoyanov написа:QUOTE(RRStoyanov @ Jul 27 2007, 04:32 PM) Цялата история е много интересна, дано някой се навие да я напише.
Нямаше кой друг освен теб да прибере на мерито от твоя съюз рециклажа, аз това го знаех откакто ти започна да ме следиш, каспарчо :)
Едно ме е яд само, че нямаше около мен кой да ми помогне, бях абсолютно сам, съюза ни се стопи заради немарливата игра на членовете.
За това браво не на мерито, а на останалите членове на нейния съюз, защото се подкрепят. ако някой път пак заиграя(макар че ме съмнява), ще си търся съюз със сериозни играчи, на които ще съм готов да помагам и ще приемам тяхна помощ. Никога не съм играл като булфлийт генерал, не обичам подаянията във вид на такива комерсиални помощи, това аз наричам истинска игра.
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 4:41 pm, променено общо 1 път.
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Евла :bravo: на mmonk човека играе играта като истинско про шапка свалям на такива играчи :bravo: :a055:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе монк ти съвсем не си у ред,казвам браво на Мери защото наистина го заслужава.Не съм от боудли а от HellWings но това е отделен въпрос,нали трябва да се спами от твоя страна...Без значение дали си бил отнайн или не битка е имало и затова казвам браво,Мери го заслужава...А с нея даже не сме и приятели само познати,сега бих искал да те помоля да спрес с излишните коментари...А и ако трябва да се хвалим аз играя някъде от 3 месеца ако не и по малко и съм 105к и с вече изчезналата ти флота те бия както си иска м,но не иде за това реч...Приятно лято...
Последна промяна от rumpolino на пет юли 27, 2007 5:16 pm, променено общо 1 път.
RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

mmonk написа:QUOTE(mmonk @ Jul 27 2007, 05:32 PM) Нямаше кой друг освен теб да прибере на мерито от твоя съюз рециклажа, аз това го знаех откакто ти започна да ме следиш, каспарчо :)
Едно ме е яд само, че нямаше около мен кой да ми помогне, бях абсолютно сам, съюза ни се стопи заради немарливата игра на членовете.
За това браво не на мерито, а на останалите членове на нейния съюз, защото се подкрепят. ако някой път пак заиграя(макар че ме съмнява), ще си търся съюз със сериозни играчи, на които ще съм готов да помагам и ще приемам тяхна помощ. Никога не съм играл като булфлийт генерал, не обичам подаянията във вид на такива комерсиални помощи, това аз наричам истинска игра.

Първо ще си позволя да цитирам Давид а.к.а. Карбанкал "печалбата се гледа при атаките по (i)-тата, другото е за удоволствие". И след това ще продължа с това, че изобщо не ти прави чест да казваш "някаква си там", но какво ли е за теб това чест след като най-долно и вулгарно като един абсолютен селянин напсува няколко пъти играча (забележи че казвам играча, а не жената!) който те накара да се изтриеш. При това по най ама най-най долния и гнусен начин. Да не говорим, че тази "някаква си там" изобщо не се замисли и ти пусна атаката, макар и да знаеше, че ще е на загуба. Не гледаше печалбата, а гледаше да си достави удоволствие. Можеше да те нападне по-рано, но не искаше равенство, а тоталното ти зануляване.... и за това просто изчака един ден. А тия плоски извинения, че вече не ти се играе абсолютно всички ги знаем. Като не ти се играе защо не си уговори битка и да си заминеш като истински войн? Всеки който го занулят после казва, че не му се играело. Та така... за мен ти си един простак, който не можа да продължи играта, а предпочете да напсува каруцарски и да се изтрие с ламерско извинение.

Рядко пиша във форума, но такива просто не мога да ги трая. Ще приема каквото там наказание ми се налага за по-грубия език в края на поста. За мен беше по-важно да си кажа какво мисля...
There Is OnLy One!
whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jul 28 2007, 04:14 AM) Абе монк ти съвсем не си у ред,казвам браво на Мери защото наистина го заслужава.Не съм от боудли а от HellWings но това е отделен въпрос,нали трябва да се спами от твоя страна...Без значение дали си бил отнайн или не битка е имало и затова казвам браво,Мери го заслужава...А с нея даже не сме и приятели само познати,сега бих искал да те помоля да спрес с излишните коментари...А и ако трябва да се хвалим аз играя някъде от 3 месеца ако не и по малко и съм 105к и с вече изчезналата ти флота те бия както си иска м,но не иде за това реч...Приятно лято...
Не играеш ли малко повече от 3 месеца , и ме поправи мкс_1994 нали това ти беше ника :? , но не ти ли дадоха това ацц ?
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Не WhyNot акаунта си е чисто мой което могат да го потвърдят много хора,а и играя точно от 3 месеца и 4 дена ;) но не идва реч за това,а за това че монк малоуважава Мери!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”