Malkia:
Има дни, в които човек си мисли, че всичко се е обърнало срещу него:
1. Тъкмо човек да се облажи като ПОП в пости с „шунка от чисто месце”, с МНОГО несейвнат ресурсец и след няколко часово отсъствие, минутки преди голямото „грухане” (оскъдните 70-80 меги) да ти светне лампата в червен цвят.
2. От пуста немотия докато чакаш да ти се върнат трансовете, следващите набелязани танкерчета и меги с добър ресурс и рециклаж да ти светнат след дълъг покой.
3. Докато намериш необходимите танкери, идеалната жертва с много добра флота за точките си да почервенее и тя след дълго отсъствие.
Всичко това ставаше по-малките часове на деня, когато нормалните хора сладко-сладко си почиват.
След толкова неуспехи човек би се отказал или откачил. Аз не се отказах и потърсих специализирана медицинска помощ тип ПСИХИАТЪР. Сетих се, че по-рано през деня намерих визитната картичка на такъв доктор, който не си спазваше работното време и си оставяше кабинета отключен. Дръннах една бърза шайба и телефонния секретар ме уведоми, че кабинета днес е в „промоция” и работи на самообслужване, а доктора отново се е запилял. Появи се нов проблем – поради късния час нямаше таксита. С риск да закъснея качих стария велосипед и потеглих. За щастие по пътя ме настигнаха керван от камили, които ми помогнаха да извървя дългият път до доктора.
[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [ CORSARS ] bob4o_slr
Посещението мина благополучно, всичко беше на ниво, само предписаните лекарства се оказаха недостатъчно (26%) и не подействаха:
Секретар на летището
2007-27-07 10:47:15
Шпионската ни флотилия беше разкрита и унищожена от [Х:Х:Х]
Шанс за неуспех 1% :
Явно ще се търси друг психиатър!!!
[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [ CORSARS ] bob4o_slr
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пет юли 27, 2007 3:33 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]