[Anger]Giantt vs [Миньори ООД] lazarpet

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Този рунд се включих в играта доста след като тя беше започнала.. някъде 1-7ми май бях все още под 1000 точки.
Реших че не може да се откажа от играта без да съм извадил ЗНС... и играх за ЗНС.
Днес, няколко месеца по късно резултата е налице и аз съм доволен от него.... надявам се и на вас да ви хареса.

Малко обстоятелства около битката:
Грабех доста усилено [Миньори ООД] WILD_SELINJER на 3 298 през юни месец и естествено съюзника му от 3 296 реши да помогне... безуспешно но дразнещо.
доста газ изгуби lazarpet да лети по мен... днес аз похарчих 10тина газ за атаката :c022:

Литнах сутринта рано... lazarpet беше оффлайн. когато оставаха 2 часа до атаката той логна но не направи нищо видимо.
след 1 час вече се появи и направи може би най адекватното нещо в случая - похарчи наличните 4-5 милиона ресурс за скаути и няколко нива на тях с което увеличи загубите ми на 3 знс и рециклажа с още 200-250 реца.
кофти ситуация особено 50 мин преди битката но успях да намеря още рецки и чакането продължи.

ето и резултата

http://giantt.hit.bg/Bulfleet%20Battles ... zarpet.htm

преди битката аз съм на около 160к точки а защитника около 95к

реца е събран успешно. благодаря на помогналите ;)
Silent but Deadly
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Няма по-яко нещо от това да бутнеш планета пълна със защита. Браво! :a055:
Последна промяна от TeRMiNaTe на пон юли 23, 2007 4:01 pm, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Браво :) Харесва ми, а и крайния резултат - също :)
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
FarScapee
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 30, 2007 3:30 pm
Контакти:

Мнение от FarScapee »

Браво мн яка битка
maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

Евала на нападателя за зрелището!Аз също този рунд играя на защита и няма да ме е яд ако по този начин ми свършат мъките.. :c022:
Много яко,евалата... :a055:
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добра битка :) Интересен съюз като гледам си подхванал да биеш :bravo:
Хубава флота си направил
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
valov_vr
Редник (Private)
Регистриран: съб май 12, 2007 8:44 am
Контакти:

Мнение от valov_vr »

браво ,добра битка
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

ЛОЛ, много добра битчица :)
So we crawl.
Потребителски аватар
NME
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 5:32 pm
Контакти:

Мнение от NME »

Нещо против съюза ли имате аз също съм там: EXELERO и това си е много добър съюз особено за хора, а не за зомбита като повечето в тая игра... :P
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”