[фирма УЖАС]valov_vr vs [Криеница]palq4o

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

Битката няма особено голяма предистория.От месец съюз Фирма Ужас редовно ме шпионираше.Най-големия мераклия беше valov_vr,който даже се засели до мен.Единственото ми обяснение за битката,е че на 100 % иска да се откаже,иначе не ми се вярва да се камикадзира по този БРУТАЛНО самоубийствен начин...Най-много от всичко ме е яд за счупените скаути...Да е жив и здрав и дано да н подари рециклажа на някой(налее),а да следва продължение,както заяви на моята мила лидерка... :p140: Та поздравления...и чакам продължението с нетърпение :P

ADIEU
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

абе дай ги тия скаути насам :)

иначе да той беше решил да се отказва предложи ми битка но аз отказах поради това че ми се играе а след битката аз оставах занулен :)

евала за добрата флота и нищо за гадната защита :)
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
maui
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
Контакти:

Мнение от maui »

BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Jul 21 2007, 08:35 PM) абе дай ги тия скаути насам :)

иначе да той беше решил да се отказва предложи ми битка но аз отказах поради това че ми се играе а след битката аз оставах занулен :)

евала за добрата флота и нищо за гадната защита :)
Благодаря за така оптимистичното и НЕламерско мнение,но за твое сведение той беше 130,а аз 90к точки...не е чак толкова добра,та и не забравяйте,че нито имам шпионаж,нито скорости...за за защитата,всеки с начина и мнението си :girl_witch:
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

ше те ринем с полеваци! :lol:
Носим цайси проблем!?
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Къде тия Междуфорумни войни III без мое участие бре?

- Туй ли е защитата, дето нямало да издържа и 2 рунда срещу нея? :)))
Последна промяна от LoaD на съб юли 21, 2007 7:52 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

до тук печaлба от тая защита 2,5 k метал :lol:
Носим цайси проблем!?
RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

Абе палячо не беше ли от съюза "елате ми, вижте ме". дето ревяха за битки в които нямало кой да ги набие?! в крайна сметка не могат да литнат... ако можеше да се лети с плазми и гауси, всчики на това щяхме да се развиваме....
There Is OnLy One!
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Вълов_вр не се ли отказа когато ВЕС го занули? Все пак добра флота е извадил отново,но защитата си е бая много... С тази защита и човек на двойно повече точки да го нападне с флота,различна от бомбардировачи ще е на загуба... Поне за следващия рунд админите да намалят силата на защитата или да увеличат силата на бомбардировача... :a055:
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Той valov_vr имаше една от най-яките флоти в играта и ненормална за точките си, преди ВЕС да го удари.

Ама maui от де да ги знае тия работи, той съюза им толкоз як, страшен и съвършен, че по-далеч от носа си не виждат...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 22 2007, 09:36 AM) Той valov_vr имаше една от най-яките флоти в играта и ненормална за точките си, преди ВЕС да го удари.
Нещо не мога да я намеря таз битка в трибуната...ако може кажи/дай доклад за какво става въпрос :)
[url=http://userbarz.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”